Hannibal: Tvůrce seriálu se nevzdává, chce přivést gurmánského kanibala zpět na obrazovky

Jak?

Seriál stanice NBC Hannibal byl hodně zajímavou podívanou, ale ukázalo se, že pro většinové publikum příliš ujetou. Sledovanost tak neoslnila a projekt byl po třech řadách zrušen. Tvůrce seriálu Bryan Fuller chvíli hledal pro Hannibala nový domov, ale to nevyšlo.

Poté začal pracovat na sci-fi Star Trek: Discovery pro CBS, ale později bylo oznámeno, že se na něm dál podílet nebude. A tak se znovu zaměřil na myšlenku vzkřísit Hannibala (přestože aktuálně tvrdě maká na fantasy American Gods).

Jak by to chtěl udělat?

"Myslím, že pro obsazení by bylo ideální, pokud by šlo o minisérie, které by se natáčely čas od času. Udělejme šest až osm epizod a jindy dalších šest až osm epizod. A udělejme to jako nepravidelnou věc."

To není špatný nápad, většina z herců má pracovní závazky jinde, takže takový formát by jim jistě vyhovoval.

Jenže je tu jiný problém a to, zda bude mít některá stanice o seriál zájem. Jde sice o miláčka recenzentů, ale sledovanost zrovna rekordní nebyla.

Hannibalovi by slušela spíše nějaká kabelová televize, o čemž se ostatně mluvilo už v době, kdy se vysílaly první tři řady. Pro běžné stanice šlo prostě o příliš divokou záležitost.

Líbil se vám seriál Hannibal?

Zdroj: Shock Waves
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat