Westworld: Na jaké zajímavé téma se zaměří druhá řada?

 Na co se můžeme těšit?

První série výtečné sci-fi podívané Westworld je za námi a na druhou si počkáme. Dlouho počkáme. HBO se rozhodlo nenabízet novou řadu každý rok, ale dát si dvouletou pauzu, takže premiéra bude zřejmě až v roce 2018 (v lepším případě na konci roku 2017).

Je to mrzuté, protože se asi všichni těšíme na to, až v zábavním parku propukne pořádná divočina. Ale druhá řada se nebude věnovat jen chaosu, který ovládne tuhle atrakci pro boháče, zaměří se i na jiná témata. Jaká? Na to zná odpověď spolutvůrce Jonathan Nolan:

"Další řada seriálu se bude nějaký čas věnovat tomu, aby osvětlila určité aspekty parku - jaké to je, přijít do něj jako host? - Prostě trošku tohoto než propukne mela. Hodně jsme mluvili o tom, jaká je to zkušenost pro dočasného hosta, který přijde do parku. Se scenáristy jsme připravili logické základy. Ale nepůsobilo vhodně, strávit tolik času poučováním o tom, jak nereálné tohle místo je, protože androidi v něj věří až do děsivé chvíle, kdy si uvědomí, že je to uměle stvořený svět. Takže jsme se nezasekli pouze u toho."

Rozhodně nebude od věci více se zaměřit i na motivaci hostů, kteří se do parku vydávají za zábavou. Někdy v podobě hraní si na kovboje, jindy kvůli tomu, aby mohli beztrestně vraždit a znásilňovat. Jak jsme si mohli všimnout už během první série, do Westworldu přicházejí různé typy lidí. A často to nejsou zrovna sympaťáci.

Jaký je váš názor na první řadu?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat