The Defenders: Velký přehled všech dosud potvrzených postav

Koho uvidíme v komiksové týmovce od Marvelu a Netflixu?

Skoro každý den se objevují informace o tom, kdo další se objeví v chystané komiksové týmovce The Defenders. A herců už bylo oznámeno tolik, že je v tom slušný zmatek. Proto jsme připravili přehled dosud potvrzených postav, na které se můžeme v seriálu, který bude mít premiéru někdy v příštím roce, těšit:

Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox

Ve dne právník, v noci bojovník proti zločinu. Matt Murdock sice přišel o zrak, ale jeho ostatní smysly byly natolik zostřeny, že zvládne nakopat zadek skoro každému, kdo se mu postaví do cesty. 



Jessica Jones (Krysten Ritter)

Supersilná Jessica se rozhodla vykašlat na kariéru superhrdinky a raději se začala živit jako soukromé očko. Ale její minulost si ji i tak našla.



Luke Cage (Mike Colter)

Bývalý policista, který byl neprávem obviněn ze zločinu a skončil ve vězení, získal během svého pobytu za mřížemi hroší kůži. Respektive neprůstřelnou kůži. 



Danny Rand/Iron Fist (Finn Jones)

Jeden z nejlepších bojovníků v universu Marvel se zatím ve svém vlastním seriálu nepředstavil (dočkáme se 17. března 2017), ale v komiksu je věrným parťákem Lukea Cage a toho se možná dočkáme i v The Defenders.



Foggy Nelson (Elden Henson

Nejlepší kamarád a spolupracovník Matta Murdocka, který ale není zrovna nadšen z toho, že jeho přítel po nocích prohání zločince v Hell´s Kitchen. 



Karen Page (Deborah Ann Woll)

Zaměstnankyně advokátní kanceláře Matta a Foggyho, ze které se vyklubala velmi zdatná novinářka.



Claire Temple (Rosario Dawson)

Zdravotní sestra, která se objevila v zatím všech komiksových seriálech od Marvelu a Netflixu a samozřejmě nebude chybět ani v The Defenders. 



Elektra (Elodie Yung)

Bývalá láska Matta, která je stejně krásná jako nebezpečná a navíc dokáže v Mattovi probudit jeho temné já. 



Stick (Scott Glenn)

Slepý mentor Matt a Elektry, který je velmi zdatný v bojových uměních, ale pokud jde o morálku, tak v té má dost velké mezery.



Jeri Hogarth (Carrie-Ann Moss

Chladná a vypočítává právnička, která se ukázala být užitečnou spojenkyní Jessicy Jones. V komiksu má silná pouta také s jinými členy The Defenders. 



Malcolm Ducasse (Eka Darville)

Bývalý feťák, který donášel na Jessicu (byť ne z vlastní vůle) se stal jedním z jejich nejbližších spojenců. 



Trish Walker (Rachael Taylor)

Nejlepší kamarádka Jessicy, radiová moderátorka Trish sice vypadá jako křehká blondýnka, ale nenechte se mýlit, dokáže vás složit levou zadní. Ostatně, jako její předloha posloužila bojovná komiksová postava Hellcat. 



Misty Knight (Simone Missick

Newyorská policistka, která je blízkou spojenkyní Lukea Cage a také jeho bývalou milenkou. V komiksu je i velmi zdatnou znalkyní bojových umění, což bohužel zatím v seriálové verzi nepředvedla.



Colleen Wing (Jessica Henwick

Colleen je potomkem samurajské rodiny, jinak řečeno je velmi zdatnou bojovnicí, která v komiksu spojila síly s Misty Knight a založily tým známý jako Daughters of the Dragon. 




Legendární herečka byla potvrzena jako záporačka, ale zatím není jasné jaká. Spekuluje se o Typhoid Mary nebo Lady Viper případně jiných jménech, ovšem jde o čisté dohady. 
Zdroj: Hypable


Kromě toho se šušká o tom, že se dočkáme i Jona Bernthala v roli Punishera, což se zdá být jako pravděpodobná možnost, protože po The Defenders uvidíme sólovku Punishera a jeho účast v The Defenders by byla pěkná "předehra" a především dobrý propagační tah.

Na kterou postavu se těšíte nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat