Westworld: 3 nejzajímavější fanouškovské teorie týkající se seriálu

Diváci se zase vyřádili.

Snad u všech populárních seriálů se vynořují různé fanouškovské teorie. A speciálně pak u těch, které jsou plné tajemství jako právě Westworld. Ten zatím vyvolal hromadu otázek a diváci samozřejmě hledají odpovědi. Někdy tak přicházejí s hodně zajímavými (a šílenými) teoriemi. Tady jsou tři z nich.

Bernard je Arnold

Ač to může znít dost nepravděpodobně, čím dál více lidí se přiklání k tomu, že by na tom přece jen mohlo něco být. Tedy, ne, že by byl Bernard Lowe (Jeffrey Wright) skutečně mrtvým spoluzakladatelem parku Arnoldem, ale někteří se domnívají, že by mohlo jít o androida, do kterého bylo přeneseno Arnoldovo vědomí. Pár šikulů si také pohrálo se jménem a příjmením Bernarda a vyšlo jim "Arnold Weber". Je tu ale jeden problém, zatím nebylo řečeno, jak se Arnold jmenoval celým jménem.

Arnold nikdy neexistoval

Jiná teorie operuje s myšlenkou, že Arnold vlastně nikdy neexistoval. Respektive nešlo o živého člověka, ale androida, který před třiceti lety začal "probouzet" ostatní androidy, což vedlo ke katastrofě a tomu, že všichni androidi byli přeprogramováni. To je rozhodně zajímavá domněnka, ne, že ne.

Felix způsobí zkázu parku

V páté epizodě jsme viděli jednoho ze zaměstnanců parku Felixe (Leonardo Nam), jak se snaží vzbudit robotické ptáka. Jsou diváci, kteří věří, že půjde o spouštěcí událost toho, že se androidi vzbouří a postaví se proti lidem. A jak už je nám naznačováno od první epizody, právě k tomu se schyluje. Otázkou ale je, zda za to budeme vinit Felixe.

Máte také nějakou zajímavou teorii týkající se Westworldu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat