Živí mrtví: Je seriál pokračováním Breaking Bad? Zní to šíleně? Možná ne tolik, jak si myslíte

Nové zajímavé video řeší divokou fanouškovskou teorii.

Největším hitem stanice AMC je aktuálně seriál The Walking Dead, ale samozřejmě to není jediný úspěšný projekt, který nabídla. Mezi další kultovky patří například seriál Breaking Bad/Perníkový táta.

A objevilo se video, které se zabývá dost odvážnou teorií, že tyhle dva seriály na sebe navazují. Ačkoliv to zní šíleně, tak ve videu zazní pár věcí, které (s trochu připravenýma očima) dávají smysl.



Například dojde řeč na epizodu, ve které jsme viděli zásoby drog Daryla (Norman Reedus) a jeho bratr Merlea (Michael Rooker). A mezi omamnými látkami je i sáček pervitinu modré barvy. A jak fandové Breaking Bad vědí, právě Walter White (Bryan Cranston) z Breaking Bad proslul tím, že vyráběl takto zbarevný pervitin.

A když už jsme u těch drog, tak Daryl se v seriálu přiznal, že se svým bratrem měli styky s drogovými dealery a navíc Daryl dodal, že jim kdysi jeden z nich, kterého popsal jako "ubohej malej bílej kluk", řekl: "Já tě zabiju, čubko".

Někteří věří, že to byl Jesse (Aaron Paul), protože na něj sedí popis "ubohej malej bílej kluk" a jeho oblíbená nadávka je "čubka" (bitch). V tomto případě se ale už dost vaří z vody. Jako "ubohej malej bílej kluk" se dá popsat hromada seriálových postav a bitch zase není tak unikátní vulgarismus.

Ve videu zazní pár dalších zajímavých věcí, ale upřímně, zatím mi to zní jako zbožné přání než reálná možnost. Co vám?


Zdroj fotografie: Rysham
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat