Živí mrtví: Jak si Rick poradí s vinou, kterou cítí za smrt dvou postav?

 Na to odpovídal jeho představitel.

Rick Grimes (Andrew Lincoln) z The Walking Dead je někdo, kdo má pocit, že se musí starat o vše a všechny. Je tak jisté, že události spojené s Neganem (Jeffrey Dean Morgan) ho nenechají chladným. Rick a jeho grupa ještě nikdy nebyli v tak nepříjemné situaci a je jasné, že Rick jako vůdce skupiny má hodně silný pocit viny za to, co se odehrálo. Jak si s ním poradí? Na to odpověděl Andrew Licoln pro server ComicBook:

"Myslím, že vina není nikdy daleko od ramen pana Grimese. Myslím, že když se podíváte na seznam jeho vlastností, je vina určitě jedním z jeho hnacích motorů. Věřím, že jednou z jeho nejsilnějších stránek je  fakt, že přebírá zodpovědnost za životy ostatních a to je to, proč je tak fenomenálním vůdcem a proč lidé stojí po jeho boku a kryjí mu záda. Ale také je to jedna z jeho slabostí. Myslím, že výsledkem jeho zodpovědnosti je utrpení. Ano, myslím, že se cítí vinným a také, že ukázal v minulém roce spoustu arogance. Udělal několik rozhodnutí, která, když se člověk ohlédne zpátky, byla příliš zbrklá a překročila hranici, pokud jde o tyhle dva členy jeho rodiny. Nebudu mluvit za žádnou jinou postavu, ale jsem si jistý, že Daryl bude také cítit určitou vinu."

Tak to určitě bude. I když představitel jedné z obětí Negana tvrdí, že Daryl (Norman Reedus) za to, co se stalo nemůže (celý článek), Daryl to bezesporu uvidí jinak.

Neleze vám někdy na nervy, jak chce mít Rick vše pod palcem?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat