Arrow: Kterou oblíbenou komiksovou postavu v seriálu nikdy neuvidíme?

 Na koho bychom se rozhodně neměli těšit?

V seriálu Arrow (jehož pátá řada je mimochodem mnohem lepší než úděsná čtvrtá) nám už bylo představeno slušné množství postav z komiksů. A určitě se dočkáme hromady dalších. Ale jeden milovaný hrdina mezi nimi rozhodně nebude. Který? To prozradila tvůrkyně Wendy Mericle:

"Jednou z nejzábavnějších součástí seriálu je to, že můžete tyhle postavy použít jako překvapení a fanoušci, kteří tohle universum znají, na to reagují různými úrovněmi vzrušení a podobně, ale pokud jde o tuhle postavu to, co je na ní tak úchvatné je, že funguje na této úrovni. Funguje také proto, že je fascinována Oliverem a odhalí některá tajemství, která Oliver má, což bude opravdu zábava a bude to zábavný odkaz na Green Lanterna, kterého ale samozřejmě nemůžeme nikdy přivést do seriálu."

Jak vidíte, Wendy se zmiňovala o určité postavě, což je Susan Williams, novinářka, kterou ztvární Carly Pope. Susan Williams je v komiksu švagrovou Hala Jordana alias Green Lanterna.

Ale není asi zase velkým překvapením, že jeho v seriálu nepotkáme. Dá se předpokládat, že šéfové DC Universe s ním mají jiné plány a kromě toho by asi do Arrowa úplně nepasoval.

Nebo byste byli rádi, aby se v seriálu objevil?

Zdroj: CBR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat