Živí mrtví: Dozvíme se v seriálu víc o minulosti Negana?

Tvůrci mají odpověď.

Jméno Negan se po minulé neděli skloňuje ve všech pádech. A není divu, vypadá to, že máme tu čest s jedním z nejvýraznějších záporáků posledních let. Ovšem, pravdou je, že toho o něm zase tolik nevíme. Rozhodně ne o tom, co dělal před zombie apokalypsou.

Představu mají čtenáři komiksu, kterým byly určité informace o životě Negana nabídnuty, ale pokud jde o seriálové diváky, tak ti zatím přišli zkrátka. Změní se to? Na to odpovídal spolutvůrce komiksu a výkonný producent seriálu The Walking Dead Robert Kirkman:

"Není to něco, na co jsme mysleli. Příběh funguje nejlépe ve chvíli, kdy se tu Negan pohybuje spoustu let. Neberte mě za slovo, pokud řeknu, že Negan vydrží v seriálu stejně dlouho jako v komiksu. Nikdy nevíte. Ale pokud tomu tak bude, bylo by fajn, kdyby došlo i na jeho příběh. Miluji Jeffreyho Dean Morgana s jeho spalující zuřivost tisíce sluncí a bylo by skvělé vidět ho, jak odvypráví tento příběh a být svědky toho, jak je více prozkoumána tahle postava. Je to skvělý způsob, jak vytvořit hlubší kontext o tom, kým tenhle chlap je. Bylo by to parádní, ale aktuálně tu nejsou žádné takové plány."

Samozřejmě by si nestěžoval ani představitel Negana Jeffrey Dean Morgan, pokud by by jeho postava, respektive její minulost, dostala více prostoru:

"Je to fascinující materiál a velmi rád bych natočil epizodu, která by byla inspirovaná tím, co napsal Kirkman o tom, jak se z Negana stal Negan. Byl jsem fascinován materiálem o Neganově ženě a podobně, ale poté, co se objevil po apokalypse, ho vidíte, jak se snaží pomoci lidem a chce je ochránit a zachránit. Ale když ho neustále neposlouchají a umírají, to je důvodem, proč se zrodil Negan, kterého teď známe a který je velmi striktní, jestliže jde o pravidla a pokud je nerespektujete, dojde na žehličku a zemřete. Měl už dost toho, jak lidé pod jeho dohledem umírali a myslím, že je to velmi zajímavá dějová linka. Kdoví, jestli je tu ještě někde ten dobrák."

Nebylo by úplně od věci, pokud by Negan dostal díl, který by byl jen a pouze o něm. Něco podobného dopřáli tvůrci i jinému padouchovi jménem Guvernér (David Morrissey). Uvidíme, zda se dočká i Negan. Zatím to ale v plánu není.

Stáli byste o epizodu o Neganově minulosti?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat