Živí mrtví: Daryl za smrt jedné z postav nemůže. A jaké to je, natáčet s okem, které málem vypadlo z očního důlku?

 Na to odpověděl jeden z herců. POZOR, SPOILERY!!!

V nedělní první epizodě sedmé řady The Walking Dead (recenze) jsme byli svědky smrti dvou oblíbených postav. Abrahama (Michael Cudlitz) a Glenna (Steven Yeun). A právě druhý zmíněný zemřel i kvůli tomu, že Daryl (Norman Reedus) vrazil pěstí Neganovi (Jeffrey Dean Morgan). Tedy, alespoň se zdálo, že tahle dobře mířená rána byla příčinou konce Glenna. Ale jeho představitel Steven Yeun tvrdí něco jiného:

"Ne. Myslím, že Daryl je tím, kdo viní sám sebe. Myslím, že mu to nestačí. A to i přesto, že to není pravda a není to ani přesné ani fér, myslím, že na bedrech nese tento typ břemene. Bude zajímavé sledovat, co se stane a myslím, že Norman bude skvělý." 

Kromě toho se Steven vyjádřil k tomu, jaké bylo natáčet scénu, ve které mu téměř vypadlo oko z důlku:

"Bylo to pěkně zvrácené. Bylo to opravdu hrozné vidět, jak to vypadá, ale také to bylo nápadité. Odvedli skvělou práci. To mi pomohlo se do toho vžít."

A jak reagovala jeho rodina na danou scénu?

"Psala mi má sestřenice, ´Odešla jsem z pokoje.´ Moje žena se dívala a byla prostě v šoku. Nebylo to násilí, které ji rozhodilo. Bylo to vše, čím je Glenn a to vše se na vás navalí ve chvíli, kdy vidíte jeho zničený obličej. I já jsem byl kvůli tomu emotivní, protože jsem se toho nikdy neúčastnil jako divák. Obvykle jsem byl tím, kdo se do toho zapojoval jako někdo, kdo pomáhá tvořit seriál. Bylo extrémní to sledovat, i když jsem věděl, jak to vše skončí." 

A nebyl sám, kdo byl v šoku. Spousta lidí, kteří neznají komiks a nedoneslo se k nim, že to schytá Glenn, bylo dost "vyvalených", když se Negan začal ohánět svou basebalovou pálkou Lucille.

Bude vám Glenn chybět?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat