Živí mrtví: Jakou nejhorší hereckou práci měl představitel Abrahama?

 Na kterou hereckou "fušku" vzpomíná Michael Cudlitz velmi nerad? POZOR, SPOILERY!!!

Jedním z těch, kdo to schytal v nové epizodě The Walking Dead (recenze) byl i Abraham, kterého ztvárňuje Michael Cudlitz.

Člověk by si tak řekl, že natáčení Živých mrtvých nebylo zrovna nejpříjemnějším zážitkem. Ale jak herec prozradil během rozhovoru pro EW, nešlo o jeho nejméně oblíbený zážitek, pokud jde o jeho kariéru před kamerou.

Nerad totiž vzpomíná na seriál Push, Nevada stanice ABC. Ale Michael dodal, že si za to může sám:

"Šel jsem na konkurz na tuhle věc, měl to být začátek seriálu. Byly to tři a půl stránky, monolog, který začne v kamenolomu. Vyzvedla mě helikoptéra, vystoupil jsem z helikoptéry, vysadili mě na parkovišti, prošel jsem kasinem a to byla celá věc - všechno bylo rychlé, rychlé, rychlé. Takže dělám konkurz, šlo to velmi dobře. Vyzkoušeli si mě ve středu nebo ve čtvrtek. Nic jsem od nich poté neslyšel. V neděli v noci jsem měl hovor, ´Váš čas je v 5 hodin ráno a potřebujeme velikost vašeho oblečení.´ Já na to, cože? Oni, "Push, Nevada.´ A já, ´O čem to mluvíte?´´Máte tu práci.´ ´Jasně, dobře, ale zítra? Co zítra točíme? My točíme tuhle scénu." 

"Prostě jsme se ukázali na place a byli připraveni natáčet. Doslova jsme měli helikoptéry na natáčení. Byli jsme v tomhle kamenolomu. Přicházeli jsme o světlo, protože zdi kamenolomu byly opravdu vysoké. Měli jsme jen krátký okamžik, kdy jsme mohli točit a já si nemohl vzpomenout na nic, co jsem měl říct. Takže to byla má vina. Nebyla to chyba nikoho jiného. Byla to má vina a byla to katastrofa a bylo to děsivé."

Tak to asi všichni známe. Tedy, většině z nás se to asi nepřihodí v kamenolomu a vedle vrtulníku, ale ze školy si určitě každý vybavíme moment, kdy jsme měli "okno". A už tehdy to bylo děsivé. Natož ve chvíli, kdy se živíte herectvím, kouká na vás X lidí a vy nejste schopni pronést jediné slovo.

Bude vám Abraham chybět?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat