Živí mrtví: Daryl se stane mnohem, ale mnohem temnějším, slibuje jeho představitel

A po událostech z aktuálního dílu není divu. POZOR, SPOILERY!!!

Dnešek (a následujících pár dnů) bude ve znamení The Walking Dead. A není divu, návrat seriálu byl hodně drsný. Události z něj samozřejmě poznamenají hromadu postav (tedy, kromě těch dvou, které skončily s hlavou na padrť) a jednu to zasáhne obzvlášť silně. Řeč je o Darylovi.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE BRUTÁLNÍHO PRVNÍHO DÍLU SEDMÉ ŘADY THE WALKING DEAD

Není divu, právě on přispěl k tomu, že Glenn (Steven Yeun) skončil, jak skončil. A to, že to Daryla silně poznamená, potvrdil jeho představitel Norman Reedus:

"Stane se velmi velmi temným. Bezesporu udělal pár věcí, které nemůže vzít zpátky. Míří na velmi velmi temné místo. Je to kombinace nenávisti. Je to kombinace odporu k sobě samému. Je to odlišné od chvíle, kdy v seriálu začal. Byl neustále naštvaný. Myslel si, že ho lidé nebudou mít rádi. A bylo mu to ukradené. Také je nenáviděl. Teď se to změnilo v nenávist k sobě samému. Nenávidí svět, ve kterém jsme a neprohrál souboj, který se v něm odehrává, ale už dál neuvidí ve světě nic dobrého, to je jisté."

Je pravda, že vám na optimismu zrovna nepřidá, když se stanete jednou z příčin toho, že váš blízký kamarád skončí s rozmlácenou hlavou. Je pochopitelné, že to s Darylem zamává. Ostatně, se ztrátou už se potýkal v minulosti, kdy přišel o svého poněkud psychopatického bratra.

"Jak se rozpadá rodiny na kusy a přichází o členy rodiny a podobně, pouto k jiným lidem, kteří tu jsou, se stává silnějším. Tohle pouto nezmizí, ale kvůli sérii události v této řadě, se změní dynamika. Celá skupina je teď na špatném místě. Pouto tu je, ale nevím, jestli i bude. Je docela narušené."

Tak schválně, jestli se z Daryla znovu stane onen nepříjemný týpek, který se pořád tváří jako kakabus nebo uvidíme úplně jiného Daryla, se kterým jsme ještě neměli tu čest.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat