Živí mrtví: Herci a tvůrci se rozpovídali o brutální smrti v prvním dílu sedmé řady

 Co si o tom všem myslí? POZOR, SPOILERY!!!

Přestože se seriál The Walking Dead často odklání od komiksové předlohy, v případě oběti Negana zůstali filmaři věrni komiksu a schytal to nebohý Glenn. A jeho odchod ze světa byl všechno, jen ne milosrdný. Ale překvapením bylo, že Glenn nebyl sám, kdo skončil špatně. Rozloučil se s námi i Abraham.

Co si o tom všem herci a tvůrci myslí?

Spolutvůrce komiksu a výkonný producent seriálu Robert Kirkman byl vcelku stručný:

"Chtěli jsme vyslat jasný vzkaz, že jsme teprve začali a že je tu spousta toho, co si z toho vezmeme." 

Showrunner Scott M. Gimple byl o něco sdílnější:

"Nejtěžší věcí na tom bylo, začít se scénářem a přemýšlet o tom, co zlomí Ricka. Ale také hledat něco, co zlomí i publikum, v žádném případě ho to nemělo zranit, ale mělo uvěřit tomu, že Rick Grimes skončí pod palcem Negana... takže muselo uvěřit, že Rick udělá, co takhle chlap řekne." 

A co na to vše říká představitel Glenna Steven Yeun?

"Smrt, kterou Robert v komiksu napsal, byla opravdu zvrácená, ale také něco neuvěřitelným způsobem sebrala a učinila příběh takovým, aby měl dopad. Pokud čtete komiks, nechtěli byste, aby to bylo jinak. Je to tak ikonický moment."

Pokud jde o Daryla, tak ten samozřejmě není z celé situace vůbec nadšen:

"Myslím, že se určitě cítí vinný. Nikdy se tak nepřestal cítit. Nikdo ho vina nepustila. Cítí se za to naprosto zodpovědným."

Michael Cudlitz (Abraham) pronesl:

"Vím, že Robert vždy říkal, že není spokojený s tím, jak skončil Abraham v komiksu, takže jsem byl zvědavý, jak to bude pokračovat. ..dal naprosto jasně Neganovi najevo, že pokud chce někoho zabít, tak to mám být já, pokud to pomůže zbytku skupiny."

A nechybí samozřejmě vyjádření ani představitele Negana Jeffrey Dean Morgana:

"Jsem fanouškem Stevena a Michaela. Také jsem je nechtěl vidět odejít. Jsou důležitou součástí seriálu. Takže, když jsem to zjistil, cítil jsem se stejně jako vy všichni."

Jak jste nakonec (ne)spokojeni s tím, jak to dopadlo?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat