Živí mrtví: Co Steven Yeun nejvíce zbožňuje na Glennovi?

 Co je na jeho hraní nejlepší? POZOR, SPOILERY!!!

Asi vám neunikl fakt, že jedním z těch, koho Negan (Jeffrey Dean Morgan) zabil v prvním dílu sedmé řada The Walking Dead (recenze), byl sympaťák Glenn. 

Diváci se tak museli rozloučit s jeho představitelem Stevenem Yeunem (alespoň, pokud jde o Živé mrtvé) a Steven zase musel dát sbohem postavě, která ho zatím proslavila nejvíc. 

Co na ní měl herec nejraději? To vysvětlil pro server EW:

"Měl jsem to privilegium a obrovskou čest hrát postavu, která nemusela vysvětlovat nic jiného, než svůj charakter. Nemusela vysvětlovat, proč je Asiat nebo to, proč udělala to či to, když je Asiat. Nic z toho nehrálo roli, podstatné bylo pouze to, že byla individualitou. To byla ta nejdůležitější věc. Ocitli jsme se v množství domácností po celém světě a lidé viděli, jaké to je, být asijsko-americkou osobou a viděli, že asijsko-americká osoba je naprosto normální, stejně jako oni. A dostalo se to až do takového bodu, kdy si lidé ani neuvědomili fakt, že by mohl být etnicky odlišný."

Steven zřejmě naráží na to, že v Hollywoodu nemají asijsko-američtí herci na růžích ustláno, pokud jde o práci. Ve filmech a seriálech se sice objevují, ale spíše ve vedlejších rolích. Jak je ale vidět, mohou fungovat i v hlavních. 

Bude vám Glenn chybět?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat