Komiksové střípky: Představitel Lukea Cage by chtěl spojit síly s Kapitánem Amerikou nebo Iron Manem

A co říká představitel Daredevila na obsazení Sigourney Weaver?

Tentokrát se budeme věnovat seriálům, které vznikají ve spolupráci Marvelu a Netflixu. Konkrétně bude řeč o Daredevilovi a projektu Luke Cage.

Představitel Daredevila, sympaťák Charlie Cox se totiž aktuálně vyjádřil k tomu, že v týmovce Defenders si ústřední záporačku zahraje skvělá Sigourney Weaver. Co si o tomto castingovém kroku Charlie vůbec myslí? To prozradil pro server San Antonio Current:

"Víte, když přišla na pódium na newyorském Comic Conu s námi, chtělo se mi říct, ´V Hell´s Kitchen nikdo neslyší tvůj křik.´ Nemyslím, že by to mohlo být lepší než se Sigourney Weaver. Myslím, že jsme nesmírně šťastní, že ji máme. Je to odkaz seriálů jako Daredevil a Luke Cage a Jessica Jones. Kvalita těchto seriálů zaujala někoho jejího kalibru, což je pro nás nesmírně vzrušující. Nemůžu se dočkat, ať si to přečtu a budu s ní mít scénu. Je to jeden ze zážitků, které si budu pravděpodobně pamatovat celý život."

Zatím není jasné, koho by si mohla Sigourney Weaver zahrát. Samozřejmě se spekuluje (padají jména jako Typhoid Mary nebo Madame Hydra), ale jde opravdu jen o dohady. Tvůrci ovšem naznačili, že tahle postava bude pro hlavní hrdiny velmi důstojným protivníkem.

Jedním z členů týmu v The Defenders bude i Luke Cage a právě jeho představitel Mike Colter se na nedávno proběhlém Stan Lee´s Los Angeles Comic Conu rozpovídal o tom, se kterým jiným hrdinou by mohl Luke Cage spojit síly, pokud by to bylo na herci:

"To je dobrá otázka. Myslím tím, že všichni by chtěli spolupracovat s Kapitánem Amerikou nebo Iron Manem, že? Mají nějaké opravdu skvělé a drahé hračky, víte? Poflakuji se po Harlemu a pak bych se kolem pohyboval v těchto letadlech. Už vidím Lukea Cage v jednom z těchto letadlech, jak se poutá. Myslím, že by chtěl být na helicarrieru nebo v quinjetech." 

Je to sice hezká představa, Luke Cage po boku Kapitána Ameriky nebo Iron Mana, ale těžko asi předpokládat, že toho budeme v blízké budoucnosti svědky.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat