Hra o trůny: Jedna scéna z finále šesté řady měla být drsnější. O hodně drsnější

Která? POZOR, SPOILERY!!!

Přestože si Game of Thrones nebere servítky, krve a sexu je v seriálu dost a dost, tak se občas objeví informace, že to, co jsme viděli, bylo jemnější než být původně mělo. A platí to i pro finále šesté řady nazvané The Winds of Winter (recenze).

Asi si vzpomínáte na scénu, ve které se Cersei (Lena Headey) dočkala své vytoužené pomsty na septě Unelle (Hannah Waddingham). V seriálu jsme byli svědky toho, jak ji polila vínem, povolala do místnosti svého gigantického "zombie bodyguarda" a pak už jsme slyšeli jen zoufalý křik.

Ovšem, původní plán byl trochu jiný. Prozradila to Lena Headey:

"Je to tak zvrácené. Je to tak skvělé. Všichni byli svědky toho, co se mezi těmi dvěma stalo. Nemyslím si, že by lidi nenapadlo, ´Ano! To je tak zvrácené, to je tak brilantní. Ta scéna měla být horší, ale nemohli to udělat. Tohle je něco jako odlehčená verze. I tak je to ale hrozné. Kdykoliv bych místo toho raději zvolila výbuch v Septu." 

Má zvrácená mysl by samozřejmě chtěla vidět drsnější variantu, ale pravda, i tohle bylo mrazivé. Hlavně proto, že jsem neviděli, co se septě stalo. Ale jasné je jedno, nic hezkého to nebylo. Cersei na ni měla "pifku", takže je jasné, že instruovala Horu (Hafþór Júlíus Björnsson), aby si Unellu pořádně vychutnal.

Přišel vám tenhle moment drsný nebo byste přežili i něco brutálnějšího?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat