Milovníci seriálů, přidejte se k nám. Hledáme nadšené pisálky

Chcete psát o seriálech a potěšit svým spisovatelským uměním ostatní? Teď máte šanci.

Hned na začátku zklamu ty, kteří doufají, že si "namastí kapsu". Bohužel vám zatím nemůžeme nabídnout žádný honorář. Jednoduše proto, že jsme aktuálně nevýdělečný projekt. A ne, není to lež. Opravdu nejde o to, že byste vy otročili a my si díky vaší dřině kupovali domy v Karibiku :).

TVrecenze.cz jsou mladé (a svěží:) stránky, takže zatím negenerují zisk, ale když se budeme snažit, jistě se to časem změní.

Asi vás tak napadá: "Proč bych měl kurňa (případně i horší slovo) psát zadarmo?". Možná to bude znít jako klišé, ale získáte díky tomu zkušenosti, budete se moci seberealizovat a trénovat "spisovatelské střevo".

Pokud vás tedy baví seriály, baví vás psát a neděláte hrubky ve stylu "krytyka", tak vás rádi uvítáme.

Ale ještě než nám ochotně nabídnete vaše služby, tak bychom vás měli upozornit, že to není extrémně časově náročné, ale budete tomu muset trochu volného času obětovat. Nikdo vás nebude nutit psát pět článků denně, ale pokud jich pár za týden vytvoříte, budeme rádi.

Ale i oněch "pár týdně" si vyžádá několik desítek minut, takže pokud víte, že byste to dlouhodobě nevydrželi, tak asi raději rovnou stáhněte kalhoty před brodem. Byla by to ztráta času pro obě strany, pokud bychom vás zaučili a vy byste se na to za pár dnů (nebo v lepším případě týdnů) vyprdli.

Tím pádem jsme vytřídili "zrno od plev" a jestli máte stále zájem, jste šikovní a nadaní, ozvěte se. Je jedno, jestli chcete psát seriálové recenze, novinky nebo zajímavosti, místo pro vás najdeme. A až z nás bude multimilionový projekt, bude vás platit ve zlatě a diamantech :)).

Pokud tedy máte zájem a víte, že u psaní vydržíte, ozvěte se na jan.lysy@email.cz
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat