Agents of S.H.I.E.L.D.: Proč nebude seriálový Ghost Rider Johnny Blaze?

Vždyť ten je nejpopulárnější Ghost Rider.

Už pár dnů víme, že se v další řadě Agenti S.H.I.E.L.D. objeví také Ghost Rider. Zahraje si ho Gabriel Luna. Ovšem, také jsme se dozvěděli, že televizní Ghost Rider nebude Johnny Blaze, který je bezpochyby nejznámějším uživatelem této přezdívky, ale Robbie Reyes. Co vedlo tvůrce k tomuto rozhodnutí? To vysvětlil jeden z šéfů Marvelu Jeph Loeb:

"Vybrali jsme Robbieho, protože náš seriál byl nakonec vždy o rodině a fakt, že je Robbie příbuzný Gabea je důležitou součástí této postavy a svět východního LA je místem, které jsme v universu Marvel ještě nenavštívili, to bylo prostě opravdu vzrušující." 

Řeč je o Gabeovi, bratrovi Robbieho, kterého v seriálu také uvidíme. A narážka na východní Los Angeles odkazuje na fakt, že tam Robbie žije a působí.

Nejsem proti tomu, aby byl představen "nový" Ghost Rider, ale doufám, že bude ztvárněn zajímavým a povedeným způsobem. Pořád si tak úplně nedokáži představit, jak někdo takový zapadne do Agentů. Co vy? Máte dojem, že tam bude Ghost Rider pasovat?

Čtvrtá řada, která má být temnější a odvážnější, odstartuje po prázdninách, ale tentokrát ne v devět, ovšem v deset hodin, což  umožní seriálu, aby byl drsnější.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat