Simpsonovi: Dočkáme se dalšího filmu? Co na to tvůrce seriálu?

První celovečerní film nebyl vůbec špatný. Je tu šance na druhý?

Je až kupodivu, že tak veleúspěšný seriál jako jsou Simpsonovi zatím inspiroval jen jeden celovečerní film. Navíc, když ten při rozpočtu 75 milionů dolarů vydělal skoro 528 milionů dolarů. Plus je tu ten fakt, že se Simpsonovi ve filmu (2007) líbili i recenzentům.

Člověk by si tak řekl, že se tvůrci budou snažit nabízet jeden film za druhým, ale oni ne, oni na nás v tomto ohledu "prdí".

Ovšem, není překvapením, že tohle téma přišlo na přetřes na nedávno skončeném Comic-Conu, kde jeden z tvůrců Simpsonových Al Jean dostal otázku, zda je v plánu další celovečerní film. A jaká byla jeho odpověď?

"Mluvíme o tom, ale pokud to uděláme, chceme to udělat jen pokud to bude opravdu dobré. Nikdy to neuděláme jen pro peníze, takže pokud to vyjde, tak proto, že v to věříme." 

Zaprvé, je pěkné, že filmařům nejde jen o to, namastit si kapsu. Zadruhé, určitě vás zaujalo "Mluvíme o tom". Jinak řečeno, je to téma, které tvůrci už řešili. Osobně by se mi například líbilo, kdyby film vyšel u příležitosti třicáté řady seriálu, to by bylo poetické.

P. S.: Doufám, že se vrátí Spider-Vepř.

Chtěli byste nový film?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat