Hra o trůny: Existuje naděje pro Joraha?

Že by?

Chudák Jorah Mormont (Iain Glen), nejen, že je zoufale zamilovaný do Daenerys (Emilia Clarke), ale ještě se nám pomalu mění v "kámen". Matka draků mu rozkázala, aby se k ní vrátil, až se vyléčí, ale to není vůbec snadné. Šedý lupus není zrovna rýma a najít medikament, který si s ním poradí je úkol hodně obtížný. Vyjma Shireen není moc těch, kteří nemoc přežili.

Fanoušci Game of Thrones ale teď vyrukovali s teorií o tom, co by mohlo Joraha zachránit. Respektive kdo by ho mohl zachránit. Padlo jméno Quaithe.

Víte, kdo to je? Je to žena s maskou, která se objevila ve druhé řadě a to pouze ve dvou dílech. A proč by zrovna ona mohla být řešením Jorahova problému s málo hydratovanou pokožkou? Jak to tak u fanouškovských teorií bývá, snaží se ve všem vidět nějaké symboly a vzkazy mezi řádky.

V tomto případě je odkazována na to, že Quaithe má magické schopnosti, v seriálu dala najevo, že zná místo, kde byl Jorah nakažen a je schopna poskytnout jakousi mystickou ochranu proti nebezpečím, která se tam skrývají.

Navíc bylo zmíněno, že její maska svými vzory připomíná náhrdelník Melissandra, což by znamenalo, že je mocná a dokázala by si snad s něčím jako je šedý lupus poradit.

Plus je tu ten fakt, že už se s Jorahem setkala.

Upřímně, zní mi to opravdu jen jako originální, ale málo pravděpodobná teorie. Ale kdoví, třeba se z toho vyklube něco víc. Co říkáte vy?

Zdroj: Reddit
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat