Hra o trůny: Co čeká na Cersei v sedmé sérii?

Co se chystá pro "šílenou královnu"? POZOR, SPOILERY!!!

V závěru šesté řady (recenze) Game of Thrones usedla Cersei (Lena Headey) na Železný trůn. Ale dá se očekávat, že se pod ní v další řadě otřese. Nadělala si velmi mocné nepřátelé, kteří se rozhodli spojit proti ní své síly.

Je tak jasné, že v sedmé sérii bude hrát Cersei výraznou roli. A jeden z tvůrců Hry o trůny D.B. Weiss naznačil na co se těšit:

"Nechci nabídnou frustrující odpověď, ale další řada bude také o tom, že zjistíme, jaká Cersei je. Kdo je? Cersei v životě dozajista udělala hromadu strašných věcí a mohla být velmi krutou osobou, ale jedna věc, která pro ni byla určitým vykoupením, bylo to, že upřímně milovala své děti. Teď jsou všechny pryč a myslím, že to je pro nás velmi zajímavé. Kým je bez svých dětí? Odpověď je něčím, co zjistíte v další řadě. To je vše, co vám můžu prozradit, pokud se tím teď budu zabývat." 

Bude skutečně zajímavé sledovat, jak se bude Cersei chovat, když jsou všichni její potomci mrtví a ona ztratila poslední "věc", která ji dělala lidskou. Jedno je ale jisté, čekají na ni krušné časy.

Fandíte Cersei nebo chcete, aby dostala, co si zaslouží?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat