Nejzbytečnější výzkum všech dob. Kolik lidí by přestalo sledovat Hru o trůny, kdyby jim byla odpuštěna půjčka?

Tomu se říká důležitá studie.

Nikdy mě asi nepřestane překvapovat, s jakými výzkumy občas někdo vyrukuje. Nedávno jsem například četl o studii, která se zabývala tím, jak nejlépe vyfukovat bubliny. A i následující výzkum je poněkud... nevím, jak to lépe říct, zbytečný.

Server Studentloans.net zjišťoval nejšílenější věci, které by udělali absolventi, aby jim byla odpuštěna studentská půjčka. Jak asi víte, v USA jsou studentské úvěry běžnou součástí vysokoškolského života a jde o nemalé částky v rozmezí od několika desítek tisíc až po statisíce dolarů (průměr je 35 tisíc dolarů na studenta), takže je mnozí splácejí ještě spoustu let poté, co dostanou diplom.

Zpovídáno bylo 500 absolventů a 83,8 % z nich přiznalo, že by klidně přestalo sledovat Game of Thrones, pokud by jim byla prominuta půjčka. Což je samozřejmě pochopitelné, Hra o trůny je povedený seriál, ale zbavit se tak vysokého dluhu je pro život přece jen přínosnější než příběhy z drsného fantasy světa.

Jen pro zajímavost, 30,6 % tázaných by se kvůli prominutí půjčky vzdalo sexu, 62,2 % by si zahrálo v krátkém pornofilmu, 26,8 % by se nechalo nakazit virem Zika, 42,8 % by se vzdalo na pět let toaletního papíru, 7,8 % by se přestěhovalo do Severní Koreje, 50 % by skočilo do gorilí klece, 76 % by se doživotně vzdalo oběda, 58,4 % lidí by nosilo deset let Crocsy... No, je to sice zbytečný výzkum, ale výsledky jsou rozhodně zajímavé.

Kvůli čemu byste se vzdali sledování Game of Thrones vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat