Živí mrtví: Který herec zná identitu oběti Negana?

Kdopak to je bude?

Ve finále šesté řady Živých mrtvých (recenze) Negan (Jeffrey Dean Morgan) někoho umlátil k smrti svou basebalovou pálkou. A protože tvůrci měli dojem, že bude hrozně bezva neodhalit, kdo to byl, musíme si na identitu oběti počkat až do října.

Herci navíc (kromě Normana Reeduse) tvrdí, že nevědí, kdo byl ten nebožák, jehož hlava byla rozmašírovaná jako meloun. Ale aktuálně Ross Marquand, který ztvárňuje Aarona, prozradil:

"Vím to, ale samozřejmě o tom nesmíme mluvit."

A pokud pravdu zná on, nevěřím, že ji neznají kolegové. Skoro bych řekl, že to vědí v podstatě všechny hlavní hvězdy, ale mlží, aby je s tím novináři moc neotravovali (což je sice pochopitelné, ale stejně to moc nefunguje).

"Berou to vážně a myslím, že z dobrého důvodu. Chceme to ochránit pro fanoušky, kteří si to nechtějí nechat zkazit. Myslím, že většina fandů to nechce vědět. Chtějí, aby to zůstalo neodhaleno. Začínal jsem jako fanoušek seriálu. A nenáviděl bych, pokud by mi někdo prozradil, co se stalo. Je to jako přeskočit na poslední stránku knihy," vysvětlil herec.

Abych se přiznal, já bych byl raději, kdyby šestá řada skončila tak, že bychom viděli, kdo byl zabit a v tu chvíli by se rozjely titulky s tím, že bychom museli čekat na to, jaké to bude mít emocionální dopady na ostatní. Ovšem, tvůrci byli jiného názoru.

Ross dál naznačil, co čekat od sedmé řady:

"Hlavně a především se vrátí Negan a je skvělý. Dál uvidíme, co může skupina udělat s novým nebezpečím. Je to vlastně naprosto nový svět a myslím, že se díky tomu dostane do popředí hromada zajímavých postav. Také uvidíme nový svět s Jesusem a lidmi z Hilltop. Připravena je spousta skvělých věcí." 

Uvidíme, jestli mají tvůrci nějak esa v rukávu. Po kiksu s Glennem (Steven Yeun) a ne úplně ideálním závěrem šesté řady mají, co žehlit.

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat