Legends of Tomorrow: Zamíří Jay Garrick mezi legendy?

Uvidíme ho ve druhé řadě? POZOR, SPOILERY!!!

Ve finále druhé řady Flashe (recenze), jsme zjistili, kdo se skrývá za železnou maskou. Byl to skutečný Jay Garrick (John Wesley Shipp). Dvojník Henryho Allena, jehož domovem byla Earth-3.

Ve Flashovi se Jay vydal zpět na svou Zemi, ale vypadá to, že ho znovu uvidíme. A překvapivě ne v seriálu Flash, ale v mladším bratříčkovi Legends of Tomorrow:

"Pro mě osobně, jako herce, byl Henry Allen spíše uzavřeným příběhem, byl tam z určitého důvodu, posloužil určitému účelu a nastal čas, aby zemřel. Skutečnost, že jsem se nyní přetransformoval do naprosto jiné postavy, která je tak důležitá v Justice Society of America, která prosakuje i do Legends of Tomorrow, je tak důležitou postavou pro celý svět - to otevírá velké množství možností pro mě jako herce, abych se posouval dál a představuje to pro mě výzvu, když jsem hrál Henryho a nyní ztvárňuji naprosto odlišnou postavu." 

Jistě, nejde o potvrzení toho, že Jaye v Legends of Tomorrow uvidíme, ale to, že byl seriál zmíněn, by mohlo něco znamenat. Kromě toho padlo jméno organizace JSA, ze které pochází i Rex Tyler (Patrick J. Adams). Ten se představil právě ve finále první řady Legends of Tomorrow.

To už je docela slušné množství "náhod", nemyslíte?



Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat