Top Gear: Matt LeBlanc brání novou řadu motoristického hitu

Copak herec z Přátel prozradil pěkného?

Už 30. května odstartuje nová řada motoristického magazínu Top Gear. A spousta lidí na ni už teď nadává a nevěří, že bude dobrá.

Ne, že by se to nedalo čekat, bylo jasné, že když trojici původních moderátorů nahradí nové tváře, nebude to všem divákům po chuti.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: TRAILER NA NOVOU ŘADU TOP GEARU

Ale jeden z nových průvodců pořadem, Matt LeBlanc, se rozhodl ozvat a bránit čest Top Gearu:

"Je to ten stejný Top Gear? Ne. Tihle pánové jsou pryč. A teď jsme tu my a odvedeme tu nejlepší práci, které jen budeme schopni. My nejsme oni, oni nejsou my. Bude to lepší? Bude to horší? Bude to jiné, ale pořád to má ten stejný nádech, pořád jsou tu přítomny elementy starého pořadu. Ale pokud chcete Top Gear sledovat jen kvůli Jeremymu Clarksonovi, tak to pravděpodobně není pro vás... Já nejsem on, on není já. Z toho, co jsem zatím viděl, pořad funguje. Je to zábavné. Pokud se chcete nechat pobavit pořadem o autech, myslím, že je to dobrý pořad. Ale já a Chris (Chris Evans, další z moderátorů, pozn. redakce) nenapodobujeme Jeremyho Clarksona."

Je jasné, že to bude mít pořad těžké, byl vystavěn hodně kolem Jeremyho. Ale pořád je tu šance, že by to mohlo fungovat. Nutné ale je, pustit se do sledování bez toho, aniž bychom si neustále říkali "Bez Jeremyho to nebude ono."

Dáte novému Top Gearu šanci?

Zdroj: Vulture
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat