Živí mrtví: Sedmá řada nám prý vyrazí dech, slibuje Norman Reedus

Co představitel Daryla Dixona prozradil?

Předpokládám, že většina z nás už se uklidnila a nemlátí hlavou do zdi kvůli ne úplně povedenému finále šesté řady The Walking Dead (recenze). A teď, když už jsme klidnější, máme čas přemýšlet o tom, co čekat od sedmé řady.

Norman Reedus, představitel Daryl Dixona, se rozhodl, že nás navnadí a naznačí, co nám nová série nabídne. A samozřejmě, nešetří chválou:

"Věřte mi, myslím, že planeta pravděpodobně exploduje. Takový je můj pocit. Je to tak dobré. Pokaždé, když vyrazíme na propagační tour a mluvíme o tom, co přijde, my všichni říkáme ´O můj bože, je to neuvěřitelné. Nemůžu se dočkat, až to uvidíte.´ Ale neustále mě nepřestane překvapovat, jak tenhle seriál roste, jak to do sebe zapadá a jak je to natočeno. Dostává mě to. Neustále to dosahuje nové úrovně a tohle je nejvyšší úroveň, na které jsme kdy byli. Prostě počkejte. Stojí to za to, věřte mi." 

Ano, zní to lákavě, ale když tvůrci a herci popisovali finále šesté řady, také o něm básnili a všichni víme, jak to dopadlo. Jsem tak hodně opatrný. Ale tiše doufám, že Norman mluví pravdu. Co si budeme povídat, seriál se bude muset snažit, aby si napravil pošramocenou reputaci.

Těšíte se na sedmou sérii?

Zdroj: EW

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat