Hra o trůny: Je mi to líto, říká představitel Jona Snowa

POZOR, SPOILERY?!!!

Pokud jste viděli aktuální epizodu Game of Thrones, tak je vám jasné, za co se Kit Harington (Jon Snow) omlouvá. Jak se spekulovala už týdny a měsíce, Jon Snow byl vzkříšen "rudou ženou" Melisandra (Carice van Houten). A herce mrzí, že musel lhát fanouškům:

"Omlouvám se. Chtěl bych říct, že je mi líto, že jsem všem lhal. Jsem rád, že byli lidé smutní, když zemřel. Myslím, že jsem se nejvíce bál toho, že to lidem bude jedno. Nebo to dopadne následovně ´Dobře, Jon Snow je prostě mrtvý.´ ale zdá se, že lidé byli smutní, podobně jako v případě dílu s Rudou svatbou. Což znamená, že něco, co dělám nebo dělá seriál, je správné." 

Ruku nahoru, pokud jste překvapení, že byl Jon Snow přiveden zpět k životu. Moc takových lidí asi nebude. Objevilo se až příliš indícií, které dávaly vědět, že se Snowa opět dočkáme. Samozřejmě, je pochopitelné, že herci mlčeli. Určitě dostali od tvůrců zákaz o tom mluvit a je to pochopitelné, měl to být velký šok, že bude Jon přiveden ze záhrobí.

Ale v dnešním světě je něco podobného skoro nemožné utajit. A ani tentokrát to nevyšlo. Osud Jona Snowa tedy není tak nečekaný, jak si asi tvůrci Game of Thrones přáli.

Jste rádi, že je Jon Snow naživu?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat