Hra o trůny: No do prd*le, taková byla reakce tvůrců seriálu na pravdu o Hodorovi

Pánové byli překvapení, když jim George R.R. Martin odhalil pravdu? POZOR, SPOILERY!!!

V zatím posledním dílu Game of Thrones The Door (recenze) jsme konečně zjistili, proč Hodor (Kristian Nairn) používá jen jedno slovo a dozvěděli jsme se víc o jeho minulost. Plus se málomluvný obr dočkal emocionálního odchodu. Asi nepřeháním, když řeknu, že to byl jeden z vrcholů dané epizody. Ale jak na jeho dějovou linku reagovali tvůrci seriálu David Benioff a Dan Weiss?

"Měli jsme schůzku s Georgem Martinem, na které jsme se od něj snažili získat, co nejvíce informací a pravděpodobně nejvíc šokující odhalení, které pro nás měl, bylo to, když prozradil příběh Hodora nebo to, jak vzniklo jeho jméno. Pamatuji si, že jsme se na sebe s Danem podívali, když to řekl a pronesli jsme něco jako, ´No do prdele"." 

Dan k tomu poznamenal:

"Byla to jedna z nejsmutnější věcí s největším dopadem. Už jen sedět v hotelovém pokoji a muset někomu říct, že se to stane, bylo abstraktní a to, že ´hold the door´ bylo na počátku jména Hodor... prostě jsme si pomysleli, že je to opravdu, ale opravdu srdcervoucí nápad." 

Byl. I já jsem z toho byl docela posmutnělý a to už je co říct, obvykle jsem asi tak citlivý, jako šéf čínské továrny na tenisky.

Jak jste na danou chvilku reagovali vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat