Živí mrtví: Které postavy zemřou do konce seriálu? A bude crossover s Fear the Walking Dead?

Plus se hledá představitel nové postavy.

Pokud jde o The Walking Dead, tak se v poslední době nejvíc řeší to, koho Negan (Jeffrey Dean Morgan) zabil ve finální epizodě (recenze) šesté řady. Ale je jasné, že do konce seriálu (který je zatím v nedohlednu) zemře ještě hromada dalších postav. Spolutvůrce komiksu Robert Kirkman, který pracuje i na seriálové podobě, prozradil, kdo by měl podle něj zemřít:

"Rick, Carl, Michonne. V seriálu pak Dixon, eventuálně Abraham, Rosita. Rosita je v komiksu už mrtvá. Jesus." 

Umím si představit, že jeho slova spustí pořádnou lavinu spekulací. Jmenoval pár zajímavých postav.

Kromě toho na akci Hawaii Comic Con promluvil i o jiném častém tématu a to crossoveru The Walking Dead a Fear the Walking Dead:

"My už jsme v sedmé řadě a druhý seriál je ve druhé řadě a bylo by to šílené. Pokud jde o to, zda se tyhle postavy někdy setkají, říkám, že jsou ve stejném universu, takže je to určitě možné. Zeměpisně nejsou poblíž, takže by to svým způsobem bylo neuvěřitelné, kdyby skupina A narazila na skupinu B, ale pokud by k tomu došlo v průběhu mnoha, mnoha, mnoha, mnoha řad, dávalo by to určitý smysl." 

Tak schválně, jestli se toho dočkáme. Přiznám se, že já na tom vysloveně netrvám, Živí mrtví: Počátek konce zatím nabízí jen pár postav, které stojí za pozornost, ale neříkám, že by nebylo milé, kdyby jednou vznikla epizoda propojující oba projekty.

Nakonec tu ještě máme další zprávu (i když nevím, jestli dobrou), tvůrci začali hledat představitele další role. Tentokrát dětské (NEEE). Postava je zatím označována jako Blake a je popisován jako trochu ušmudlaný, milý kluk, který dokáže být sarkastický, ale na ostatních mu hodně záleží.

Blake se objeví už v některé z prvních epizod sedmé řady a pak v několika pozdějších. Tiše doufám, že to bude snesitelná postava. I když nevím, nevím, dětské bývají často pěkně otravné.

Pokud se slova Roberta Kirkmana naplní, která postava by vám chyběla nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat