Fear The Walking Dead: Dojde na divoké zvraty, slibuje představitel Stranda

Co dalšího prozradil?

Jednou z nejzajímavějších postav v prequelu/spin-offu k Živým mrtvým Fear The Walking Dead je bezesporu Victor Strand. Ten skrývá nejedno tajemství a vypadá, že je hodně nebezpečnou osobou. Je tomu opravdu tak? To pro server Comicbook naznačil jeho představitel Colman Domingo:

"Strand je jako cibule, musíte ho oloupat, abyste se dostali k jádru. Zjistíme, jaký Strand opravdu je. Nevím, jak je na tom, pokud jde o bojové schopnosti. Dostane vás díky jeho slovům, tomu, jak umí šplhat po společenském žebříčku, díky ekonomice a myslím, že v něm probíhá boj, ale jeho největší zbraní je jeho jazyk." 

Ne, že by snad ulízal nepřátele k smrti, spíše je tu řeč o tom, co vypouští z úst. Už jste asi pochopili, že mluvit umí. Ale moc se mu nechce sdělovat detaily. Jinak řečeno, pravda z něj leze jako z chlupaté deky.

Jeho představitel je ale o něco sdílnější a tak naznačil, co čekat od dalších epizod:

"Myslím, že dojde na další divoké zvraty. Ve chvíli, kdy si myslíte, že víte, o se děje, objeví se další přístav. Myslím, že je to skutečně symbolické být na lodi a zažívat dobrodružství, které souvisí s vodou, která je tak chaotická a hluboká a nikdy nevíte, co očekávat. Voda je symbolem toho, že se vše změní a že se některé změny odehrávají rychle a některé opravdu pomalu." 

Dobře, zase tak sdílný nebyl, nedošlo na žádné detaily o příběhu, ale to se asi ani nedalo čekat. Od tvůrců by za to dostal jistě vyhubováno .

Je Strand váš favorit?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat