Živí mrtví: Jak začne sedmá řada. A uvidíme v ní živého tygra?

Jeden z tvůrců má pro nás pár zajímavých informací. DROBNÉ SPOILERY!!!

Na chvíli zkusme zapomenout na finále šesté řady (ano, vím, že to bude těžké) The Walking Dead a podívejme se do budoucnosti. Jeden z tvůrců Scott M. Gimple se totiž rozpovídal o sedmé řadě. Například o tom, co očekávat od jejího prvního dílu:

PODOBNÉ ČLÁNKY: RECENZE ZÁVĚREČNÉHO DÍLU ŠESTÉ ŘADY THE WALKING DEAD

"Už nějakou dobu vím, co se odehraje v prvním dílu sedmé řady, co se v seriálu přihodí v plné síle. Je to začátek nového příběhu... v komiksu Charlie Adlard (spolutvůrce komiksové předlohy, pozn. redakce) předvedl neuvěřitelnou brutální práci a jak to ukážeme v televizi - Jsem si jistý, že díky tomu posuneme určité hranice. Věci začnou hodně hodně hodně temně, protože všichni vědí, čím odstartujeme, ale takové to nebude celou řadu." 

No, podobná prohlášení ve stylu "bude to temné" jsme slyšeli už ve spojení s závěrem šesté řady (koukám, že ani já na něj nedokáži jen tak zapomenout) a víme, že bylo sice mrazivé, ale ne tak temné, jak tvůrci a herci tvrdili. 

Co se týče sedmé série, tak je možné, že v ní uvidíme živého tygra. Ten se objevil v komiksu a vypadá to, že se ho dočkáme i v seriálu:

"Můžeme mít živého tygra? To je skvělý způsob, jak pokládat otázky, protože to je způsob, jak mě zatlačit do kouta, pokud jde o spoilery. Řeknu, velmi troufale, že můžeme mít spoustu věcí a lidé si budou muset počkat, co uvidí. Pokud bych se já díval na seriál - rád bych v něm tygra viděl." 

A jelikož je Scott jeden z tvůrců, tak když si dupne, možná se tygra dočkáme. V komiksu se tahle šelma jménem Shiva vyskytuje jako společník Ezekiela, vůdce místa označovaného jako The Kingdom. Ezekiel byl před apokalypsou zaměstnancem ZOO. Ale teď je vůdcem komunity, ze které zřejmě pocházejí dva pánové v brnění, které jsme viděli v závěrečné epizodě šesté řady (pomohli Morganovi a Carol).

Bude sledovat sedmou řadu nebo vás šestá odradila?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat