Hra o trůny: Představitelka Daenerys by ráda detailní záběry penisů

A jaká bude šestá řada ve srovnání s předchozími?

Šestá řada Game of Thrones odstartuje 24. dubna. A přestože nás v ní čeká například největší bitevní scéna, kterou jsme zatím viděli, v určitých ohledech se bude krotit. To pro server EW prozradila představitelka Aryii Stark Maisie Williams:

"Tenhle rok je tak skvělý, protože jsme to osekali. Uvidíte, jak se formují finální dějové linky. V minulém roce jsme přišli o spoustu lidí a to udělalo věci opravdu vzrušujícími. Na seznamu Aryi je méně lidí. Ale je tu také méně lidí, kteří bojují o trůn. "

PODOBNÉ ČLÁNKY: NATÁČENÍ OBŘÍ BITEVNÍ SCÉNY BYLA FUŠKA

Je pravda, že spousta osob z těch, kterým se chce pomstít, už je pod "drnem", takže jí ubylo práce, ale pořád jich ještě pár zbývá. Kromě toho její vyjádření naznačuje, že už teď tvůrci začínají přemýšlet o tom, jak seriál skončí. A to podle všeho mají ještě minimálně další dva roky, než k tomu dojde (mluví se o tom, že bychom se měli dočkat osmi řad, i když HBO by raději víc).

Ale teď se zaměřme na trošku jiné téma. O dost hanbatější. Představitelka Daenerys Targaryen Emilia Clarke se pro časopis Glamour rozpovídala o pikantnějších záležitostech. Například o penisu Jasona Momoy (Khal Drogo) nebo zadnici Michiela Huismana (Daario Naharis):

"Viděla jsem jeho penis, ale byl zakrytý růžovou chlupatou ponožkou. Kdyby ho ukázal, lidé by se necítili dobře. Je opravdu skvělý. Ne, nevím proč. Ale ráda bych se vrátil k pozadí pana Michiela Huismana a prvnímu milovaní s ním, které začalo tím, že jsem řekla, ´Sundej si své oblečení" a potom jste uviděli jeho perfektní zadek." 

Je poměrně zajímavé slyšet taková slova od herečky, která původně nebyla nadšená z příliš odvážných sexuálních scén ve filmech a seriálech. Ale očividně změnila názor. To je jasné i z toho, když popsala svou představu:

PODOBNÉ ČLÁNKY: EMILIA CLARKE SI MYSLÍ, ŽE SEXUÁLNÍ SCÉNY V SERIÁLECH A FILMECH JSOU OBČAS MOC DIVOKÉ

"Chci uvidět Daenerys a její tři draky, jak sdílejí trůn. Jí kozu, kterou si ugrilovali. A pak přivést zpátky všechny ty pěkné chlapy a nechat je svléknout jejich kalhoty a říct něco jako, ´Teď jsem královna všeho! Ráda bych detailní záběry všech jejich penisů, prosím." 

To je ale necuda necudná.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat