Jak komiksový gigant DC rozhoduje, které seriálové postavy zemřou?

Prozradil to výkonný producent Marc Guggenheim.

Pokud sledujete seriály inspirované komiksy DC, tak víte, že v nich docela často umírají postavy. Ne extra často, ale není to ani nic výjimečného. A i v budoucnu uvidíme odchody dalších hrdinů a záporáků. Jak se ale rozhoduje, kdo to bude? To prozradil výkonný producent Arrowa Marc Guggenheim pro server EW:

"Pro náš to vždy bylo o tom, jaký dopad bude mít smrt na všechny ostatní postavy, které nezemřely. Můžete z toho vzejít další příběh nebo skvělé drama pro přeživší postavy, pokud nějakou postavu zabijeme? Interně tomu říkáme dějová matematika. To je něco, co vždy zvažujeme. Není to o tom - svým způsobem se napojit na mého vnitřního internetového trolla - není to to o tom, zabít postavu, abychom tím podpořili jiné postavy. Je to vyprávěcích možnostech, o tom, jaké další příběhové příležitosti smrt přinese." 

Ovšem, problém s komiksovými seriály je ten, že v podstatě žádná smrt nemusí být definitivní. V universu, ve kterém najdete věci jako je Lazarus Pit, není odchod do říše mrtvých až tak fatální, jako v jiných projektech. Nemluvě o tom, že se mrtvá postava dá na scénu vždy přivést s pomocí flashbacků. 

Ale i tak je na místě začít se obávat o osud další postavy ze seriálu Arrow. Náhrobek v prvním dílu aktuální řady naznačil, že někdo zemře. Zatím ale není jasné kdo. 

Máte tip? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat