Živí mrtví: Počátek konce - Dojde na crossover s Živými mrtvými? A další informace o druhé řadě

Co očekávat?

Lhal bych, kdybych tvrdil, že mě první řada Fear the Walking Dead oslnila. Popravdě, kdyby po mně někdo chtěl, abych ji popsal jedním slovem, tak by to asi bylo "nezáživná". Ale trailer na druhou sérii ukazuje, že bychom se mohli dočkat o něco divočejší podívané.



O dalších dílech se na akci jménem PaleyFest rozpovídali i tvůrci a herci a dozvěděli jsme se několika zajímavých věcí.

Například bylo řečeno, že zombíci sice neumějí plavat, ale zvládají se brodit, takže i když se ústřední hrdinové pokusí ukrýt na vodě, neznamená to, že jsou úplně v bezpečí.

Hlavním cílem přeživších tak bude najít "bezpečný přístav", kde by mohli žít beze strachu, že se do nich někdo zakousne. Možností, kam by se postavy mohly vydat je spousta, může to být Havaj, může to být Vancouver nebo úplně jiné místo, tvůrci ani herci nechtěli být v tomto případě konkrétní.

Pokud jde o čas, který uplyne od konce první řady a druhé, tak nebude nějak dlouhý. Druhá série bude na předchozí těsně navazovat, takže ústřední hrdinové nebudou mít dost času na to, aby se vzpamatovali z toho, co se stalo.

Ve druhé řadě bude hrát důležitou roli Victor Strand (Colman Domingo), který je popisován jako někdo, kdo vypadá, že si ví rady v každé situaci. A ostatní se o něm v následujících dílech dozví víc. Pár věcí pak bude překvapivých.

Ostatně, bude odhaleno více z minulosti většího množství postav a hromada informací může být dost nečekaných (ona by to asi byla nuda, kdyby všichni byli rození "skautíci").

Tváří v tvář zombie apokalypse se také projeví různé charakterové rysy jednotlivých postav a ne všechny budou zrovna kladné. První řada byla podle Mercedes Masöhn (Ofelie) o objevování, druhá bude o reagování. Podle herečky lidé pochopí, že se pravidla změnila a budou se tomu muset přizpůsobit.

Samozřejmě nezůstane bez odezvy to, že Travis (Cliff Curtis) zabil svou nakaženou ženu Lizu (Elizabeth Rodriguez). To není něco, co by jejich syn Christopher (Lorenzo James Henrie) přijal snadno a podle všeho tomu bude věnována velká pozornost.

Pokud jde o Alicii (Alycia Debnam-Carey), tak ta bude mít problém vybudovat si vztahy s ostatními ve skupině a tak se začne poohlížet jinde.

Samozřejmě došla i řeč na možný crossover s The Walking Dead, ale ten zatím v plánu není. Výkonný producent Dave Erickson k provázanosti obou sérií poznamenal:

"Časově jsou si velmi vzdálené a je mezi nimi kontinent." 

Druhá řada Živí mrtví: Počátek konce odstartuje 10. dubna. Budete se dívat?

Zdroj: Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat