American Horror Story: Tvůrce naznačuje, o čem bude další řada

Co prozradil Ryan Murphy?

O šesté řadě American Horror Story se toho ještě moc neví. I když něco málo ano. Například byl potvrzen návrat Angely Bassett a Lady Gaga. Ale pokud jde o zápletku, tak se zatím jen hádá, o čem by mohla být.

Nejčastěji je zmiňována postava Slender Mana (celý článek). To, kolik je na tom pravdy není jasné, ale jeden z tvůrců seriálu Ryan Murphy něco málo naznačil:

"Zajímavou věci na této řadě je, že pracujeme na dvou nápadech v jednu chvíli, což jsme nikdy předtím neudělali. Takže nechci prozradit, co by to mohlo být... Obě věci, na kterých pracujeme v tuhle chvíli - a zatím jsme neurčili vítěze - budou mít odlišnou formu, takže jsme z toho nadšení. Brzy o tom budeme mluvit, ale zatím jsme se nerozhodli." 

Moc konkrétní tedy nebyl, ale něco přece jen prozradil. V obou zápletkách mají výraznou roli děti. Podle něj mají pro hororový žánr velký potenciál.

Ostatně, děsivé děti se v American Horror Story průběžně objevují, i v poslední řadě jsme měli tu čest s hodně bledými a hodně hladovými "smráďati" a zvládla docela slušně vystrašit. Tak proč na něco podobného nevsadit znovu?

Co myslíte, že mají tvůrci v plánu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat