Vikings: Pátá řada schválena. A k obsazení se přidá herecký rebel

Dvě dobré zprávy.

Není to asi velké překvapení, že se stanice History rozhodla schválit další řadu jejich kultovního historického seriálu Vikings, jehož čtvrtá série se aktuálně rozjíždí. Stejně jako v případě této řady, i ta další bude mít pěkných 20 dílů. A to není jediná dobrá zpráva.

K obsazení se přidává Jonathan Rhys Meyers, matador historický seriálů (Tudorovci, na kterých pracoval tvůrce Vikings Michael Hirst) a také vyhlášený "bad boy".

Prezidentka stanice History Jana Bennett ke schválení nové řady (jejíž produkce začne v létě tohoto roku) a k účasti Jonathana dodala:

"Brilantní scénář, hloubka historického výzkumu a autenticita převedená na obrazovky Michalem Hirstem společně s naším talentovaným obsazením a štábem udělaly z této série jedno z nejvíce neodolatelných, vizuálně strhujících historických dramat na televizních obrazovkách. Vikings si získali srdce publika a my jsme nadšení z toho, že se Jonathan Rhys Meyers stane důležitou součástí rodiny History po jeho neuvěřitelném výkonu v naší nadcházející produkci Kořenů."

Zatím není jasné, jakou roli Jonathan ztvární, ale podle vyjádření šéfky History se dá soudit, že to asi nebude jen nějaký štěk.

Jak se vám líbí aktuální řada Vikings? A co říkáte na obsazení Jonathana?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat