Gilmorova děvčata: Proč v nových dílech neuvidíme Sookie?

To prozradila její představitelka.

Mnohé fanoušky zklamalo, že ve čtyřech nových dílech Gilmorek neuvidíme Melissu McCarthy v roli Sookie. Proč tomu tak je? Odpověď je složitější. Tvůrci prý kontaktovali její agenty, ti ale zprávu zřejmě nepředali.

Teď se k tomu vyjádřila sama herečka:

"Popravdě jsem nebyla oslovena, abych to udělala. Ale myslím, že měli dojem, že jsem příliš zaneprázdněná a v době, kdy k tomu došlo, jsem opravdu byla." 

Tvůrkyně seriálu Amy Sherman-Palladino několikrát poznamenala, že je ochotna velmi rychle napsat pro Melissu nějaký part (třeba jen cameo), ovšem zatím to nevypadá, že by k tomu mělo dojít. Ale herečka samozřejmě neopomněla poznamenat, že drží seriálu palce:

"Popravdě jsem nadšená, že se to děje. Milovala jsem ten seriál a myslím, že fanoušci tohoto pořadu jsou velmi loajální a skvělí a podívám se na každý jeden z nich."

Upřímně řečeno si myslím, že bez ohledu na to, že má Melissa opravdu hodně nabitý diář, patří k nejúspěšnějším komediálním herečkám současnosti, určitě by se zvládla zastavit na place na jeden či dva dny. Ale to se s největší pravděpodobností nestane.

Je to škoda, ale útěchou a ne malou je to, že uvidíme hromadu herců z původních řad.

PODOBNÉ ČLÁNKY: KTEŘÍ HERCI SE VRÁTÍ V NOVÝCH DÍLECH GILMOROVÝCH DĚVČAT. A JAK DNES VYPADAJÍ?

A optimisticky zní i to, jak reagovala Melissa na otázku, zda by byla ochotna se objevit v dalších epizodách, pokud by vznikly:

"Chci opět vařit. Chci solit a ochucovat. Bylo to sedm let mého života a bylo to opravdu skvělé. Byla jsem na seriál pyšná."

Mrzí vás, že neuvidíme Sookie?

Zdroj: E!
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat