Supergirl a Flash: Je v plánu další crossover? Vydá se tentokrát Supergirl za Flashem?

Odpovídá duchovní otec obou seriálů.

Crossover seriálů Supergirl a The Flash je za námi. A bylo docela překvapením, že k němu došlo, protože původně se zdálo, že nebude dost času. Ale nakonec se stanice CBS a The CW dohodly a Barry Allen (Grant Gustin) vyrazil na mezidimenzionální výlet do National City (řekněte sami, že jména měst v projektech DC Comics jsou prostě úsměvná).

Ale duchovní otec seriálů Greg Berlanti potvrdil, že vůbec nebylo snadné, aby k tomu došlo. Srdce si vylil pro server Collider:

"Existoval tu názor, že se to týká dvou různých stanic, takže to bude větší výzva, protože to není příliš praktické. Natáčí se ve dvou různých městech. Chtěli jsme, aby Supergirl fungovala a stála na vlastních nohách na CBS a měla své vlastní publikum. Mysleli jsme, že bychom mohli počkat až do další řady, ale po Vánocích jsme se vrátili a začali plánovat poslední třetinu roku a napadlo nás, že bychom to mohli udělat."

A nakonec k tomu opravdu došlo. Ovšem, tvůrci se museli soustředit i na další věci než jen to, že natáčení probíhá ve dvou různých lokacích:

"Vždy jsme velmi jasně říkali, že The Flash a Arrow existují ve vesmíru, v kterém není Superman nebo jsme o něm slyšeli. Ale budou o něm vést alespoň jeden rozhovor a stejně tak Supergirl." 

Jak to tedy udělat? Jak spojit Supergirl a Flashe, když ona má s Mužem z oceli rodinná pouta a Flash žije ve světě, kde neexistuje? Nakonec se to vyřešilo jednoduše a to s pomocí různých vesmírů. Flash se za Supergirl vydá do jednoho, kde se o Supermanovi ví. A pak se vrátí zpět do dimenze, kde nepoletuje ten pán, který není ani pták, ani letadlo. Problém s (ne)existencí Supermana vyřešen.

A pokud vás zajímá, zda Supergirl (Melissa Benoist) oplatí návštěvu Flashovi, tak na to Greg řekl:

"Byli bychom moc rádi, stejně tak rádi a nadšení jako v tomto případě. Chceme počkat na reakci publika na něco takového, ale jako vypravěči příběhů a fanoušci a fanoušci těchto herců, bychom byli opravdu rádi, kdyby se nám podařil najít cestu, kreativní, jak to udělat. Doufáme, že si to všichni užijí." 

Líbilo by se vám víc crossoverů?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat