Doctor Who: Co představitel Doktora prozradil o nové společnici?

Jméno ještě nepadlo, ale pár zajímavých informací ano.

Fanoušci Doctora Who ještě asi stále smutní, že už se po boku hlavního hrdiny nebude objevovat Clara (Jenna Coleman), ale na druhou stranu určitě napjatě očekávají, kdo ji nahradí. Zatím tedy nepadlo jméno, ale představitel Doctora Who Peter Capaldi prozradil pár věcí, které by mohly mnohé naznačit

V první řadě bylo řečeno, že Peter už s danou herečkou pracoval. Ale nebylo upřesněno kdy a kde, takže by to mohla být slečna, která se objevila v Doctor Who, ale také herečka z jiného seriálu/filmu nebo z divadla. Capaldi je zkušený herec, má na kontě hromadu rolí. 

Dál Peter dodal:

"Budeme mít novou společnici a já jsem z toho nadšen, protože vím, kdo ona osoba je. Clara Doktora znala... Částečně rozuměla tomu, kým byl... Teď mám někoho, kdo ví o Doktorovi velmi málo."

Maisie Williams
Ve spojení s postavou společnice Doctora Who se objevilo několik spekulací. Některé mluvily o Maisie Williams, ta ale prozradila, že nemá dostatek času, aby se mohla seriálu upsat.

Jiné informace zmiňují herečku Rakhee Thakrar, která by splňovala Capaldiho přání o společnici exotičtějšího vzhledu.

PODOBNÉ ČLÁNKY: DOČKÁ SE DOCTOR WHO SPOLEČNOSTI TMAVÉ PLETI?

Na druhou stranu, tahle dvojice spolu nepracovala, alespoň ne v televizi nebo u filmu. Je ale možné, že se spolu objevili v divadle. 

Rakhee Thakrak
Tak už nezbývá než čekat (a dál spekulovat), kdo by to mohl být. 

Koho byste po Doktora rádi viděli? 

Zdroj: Omelete



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat