TV Štabajzna: Christina Hendricks - Holka, která potěší "horňáky"

Tak ta je teda má.

Christina Hendricks přišla na svět v Tennessee. A jelikož není slušné u dam zmiňovat věk, tak neuveřejním konkrétní rok, ale řeknu, že to bylo 3. května. Její matka se živí jako psycholožka, otec pracuje u správy lesů. Ani jeden tedy neinklinoval k herectví.

Jejich dcerka ale ano. A jak už to tak bývá, tak od dětství. Už jako mladá si zahrála v několika divadelních produkcích.

V osmnácti letech se pak vrhla na kariéru modelky a z mola si občas odběhla na televizní obrazovky (Pohotovost, Firefly, Angel).

A přestože si zahrála v několika filmech, tak se nejvíc proslavila právě díky seriálům. Konkrétně hitovém projektu stanice AMC Mad Men. Právě v něm ukázala, že není jen pěkná tvářička a majitelka sexy křivek, ale také talentovaná herečka. O tom svědčí šest nominací na prestižní cenu Emmy.

Kromě toho si zahrála s Ryanem Goslingem v kultovním filmu Drive (2011) a zřejmě si sedli, protože se objevila v Goslingově režisérském debutu Lost River (2014).

Hendricks je ale nejen úspěšná herečka, ale také vzor pro ženy. Její postava je totiž často označována za ideální, protože není přehnaně vychrtlá, ale má tvar "přesýpacích hodin".

V roce 2010 byla dokonce zveřejněna studie, která tvrdila, že se ve Velké Británii o 10 % zvýšil počet plastických operací prsou právě proto, že se ženám líbilo, jak bujné poprsí Christina má.

Ovšem, herečka z toho, že se tolik pozornosti věnuje její vizáži, není úplně nadšená:

"Můžu se v Mad Men upracovat a pak všichni stejně mluví jen o mém těle." 

Od roku 2009 je Christina vdaná za herce Geoffreye Arenda.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat