Jessica Jones: Tvůrkyně a představitelka hlavní role se rozpovídaly o skvělém komiksovém seriálu

Co prozradila Krysten Ritter a Melissa Rosenberg.

První řadu seriálu Jessica Jones (recenze) máme za sebou a byla skvělá. Dobrou zprávou je, že se dočkáme i druhé řady.

Na tu si ale počkáme, objeví se zřejmě až po premiéře seriálu Defenders. Ovšem, to nebrání představitelce hlavní role Krysten Ritter a duchovní matce seriálu Jessica Jones Melisse Rosenberg, aby se o projektu rozpovídaly.

"Je prostě rváč a je také dobrou osobou. Nesnaží se někoho zmlátit jen tak pro nic za nic. Chce rozbíjet věci a když je s tím hotová, tak na rozdíl od jiných seriálů, ve kterých to pokračuje a je to hodně brutální, o tomhle Jessica není," prozradila Krysten.

Asi jste si všimli, že Jessica není nejlepší bojovník, její styl není zrovna vypilovaný. A byl to záměr, což potvrzuje Melissa:

"Je silná, ale není ninja. Nestrávila svůj život trénováním. To není to, kým je. Je to rváč. Máte tu všechny ostatní, kteří předvádějí tyhle stylové pohyby, ale ona prostě udělá ´boom.´ To není příběh, který my vyprávíme. Tohle je psychologický thriller. Je to o tom, abychom se drželi při zemi a působili skutečně. To nebyl náš styl. Je naprosto jasné, že to nebylo naším cílem, vydat se touhle cestou."

Krysten k tomu přidává:

"Když jsem ji hrála, soustředila jsem se hlavně na psychologii a její historii a myšlenka na její schopnosti je pouze něčím, co to rozšiřuje. Má tolik vnitřní síly, že když zasadí úder, působí to, jako by ona síla vycházela přímo z ní. Nikdy jsem si nepomyslela, ´Oh, já jsem superhrdinka.´ Prostě jsem si pomyslela, ´Já jsem k*rva silná."

Výstižně popsané. A ke stylu seriálu to opravdu šlo. Byl surový a v rámci možností realistický, takže bitky, které by vypadaly jako balet, nejsou to pravé ořechové.

Jak se vám první řada líbila?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat