Živí mrtví: Tvůrce masek slibuje velký zvrat

Šéf maskérů láká na druhou polovinu šesté řady.

The Walking Dead se vrátí už za 9 dnů a čím blíže daný termín je, tím více tvůrci lákají diváky k obrazovkám. Výjimkou není ani Greg Nicotero, který se v seriálu stará o masky a občas si odběhne k režii:

"Bude to nesmírně vzrušující okamžik, který chystáme pro Živé mrtvé, kteří se ocitají na rozcestí a náš příběh vezme zajímavý obrat." 

To tedy není zrovna konkrétní, můžeme jen hádat, co tím myslí, ale doufejme, že to nejsou jen prázdné fráze. Přece jen, zimní finále nebylo úplně oslňující a spousta diváků by byla ráda, kdyby druhá polovina šesté řady nechala zapomenout na tohle zklamání.

K seriálu se vyjádřila i představitelka Michonne Danai Gurira:

"Vždy se jim daří najít cestu, jak pokračovat kupředu a tohle bude naprosto nová zkušenost, do které se pouštějí ve druhé polovině série."

Bude zajímavé sledovat, na co naráží, ale zřejmě na to, že se podíváme i na jiná místa, než je Alexadrie. To rozhodně není špatný nápad, jistě si vzpomínáte na jednu z předchozích řad, která se dlouhou dobu odehrávala na farmě a to nebylo úplně ideální (jemně řečeno). Bude tak lepší nabídnout v šesté řadě i další místa, než jen tohle zdánlivě (opravdu jen zdánlivě) idylické městečko.

Jak se vám líbila první polovina šesté série?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat