Nicki Minaj bude mít vlastní show

 O čem show bude a jak probíhají přípravy? Kdo v ní bude účinkovat?

Nicki Minaj na podiu
Nejslavnější ženská MC v showbyznysu, nejen pro své provokativní texty, životní styl a výroky, ale hlavně pro své umělé pozadí, o kterém se mluví už od jejích hudebních začátků, bude mít již příští rok svou vlastní show na kanálu ABC, která bude ispirována rapperčiným životním přiběhem.

Od dětství až do dospělosti si projdeme s Family´s Nicki, jak se show bude jmenovat. Čtyřiatřicetiletá diva Nicki Minaj má pestrý životní příběh a silné rodinné hodnoty. Její poslední studiové album Pink Print, je její zpovědí, ale i tak je stále inspirativní postavou pro mnohé, takže úspěch show je zaručen.


Ariana Neal
Herce pro show vybírala a schvalovala samotná Nicki. Už dokonce vybrala i dětskou verzi sebe sama.
Oniku Maraj (jak se jmenuje Minaj ve skutečnosti), než se stala slavnou bude hrát Ariana Neal, kterou můžete znáz např. z Fruitvale Station.

Nickiinu matku bude hrát Selita Ebanks (Skuteční manželé z Hollywoodu), Wesley Jonathan (Co mám na tobě ráda?) but hrát jejího otce Vincenta a jejího bratra Vina bude hrát McCarrie McCausland (Manželky Vojáků).

Mezi hostujícími se objevilo jméno např. Whoopi Goldberg, kterou všichni musíme znát z její nesmrtelné Sestry v Akci.

Datum premiéry ještě nebylo oznámeno, ale víme, že to určitě nebude dříve než 12. ledna, dokkud ABC nebude samostatnou společností.


zdroj: tvline.com
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat