TV Štabajzna: Elisha Cuthbert - Sexbomba od vedle i z Lásky nebeské

Začala jako moderátorka pořadů pro děti, ale časem se z ní vyklubal sexsymbol.

Elisha přišla na svět 30. listopadu 1982 v kanadském Calgary. V Kanadě žila do svých sedmnácti let, ale pak se rozhodla zkusit herectví a vydala se do Los Angeles. 

Ale nejela tam jako úplný zelenáč, měla už zkušenosti jako modelka a působila v pořadu Populární mechanika pro děti nebo seriálu Bojíte se tmy?.

I po přesunu do slunného Los Angeles, se dál vracela do rodné Kanady, kde si zahrála například ve filmu Maximální turbulence (2000), případně v Lucky Girl (2001), za který dostala cenu Gemini Award. 

Americkým divákům se zapsala do povědomí díky seriálu 24 hodin a samozřejmě filmu Láska nebeská (2003). Zabodovala i jiná romantická (i když trošku pikantnější) komedie s Elishou Sexbomba od vedle (2004)

O rok později si zahrála v hororovém remaku Dům voskových figurín a na poměry žánru šlo o relativně koukatelnou podívanou. Následovaly projekty jako Byl to tichý muž (2007) nebo Bláznivá holka (2008).

Seriáloví fandové si pak pohled na svůdnou blondýnku mohli užít v Šťastní až do smrti a těšit se na ni můžeme v chystaném sitcomu One Big Happy.  

Elisha je pravidelně zařazována do seznamu nejvíce sexy žen časopisy jako jsou Maxim nebo FHS, což asi není překvapení. 

Od roku 2013 je herečka vdaná za hokejového hráče Diona Phaneufa. Předtím chodila s jiným hokejistou a to Seanem Averym, který okomentoval nový vztah své bývalé poměrně negentlemansky: "..zdá se, že se to stává běžnou praxí, že se kluci z NHL zamilovávají do holek, se kterými jsem si to chvíli předtím rozdával." Za to se nesměl zúčastnit několika následujících zápasů.

Je Elisha váš typ?







Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE