Živí mrtví: Negan někoho umlátí k smrti už v šesté řadě

Zajímavá zpráva o novém záporákovi. POZOR, SPOILERY!!!

Už pár dnů víme, že si padoucha Negana v seriálu The Walking Dead zahraje charismatický Jeffrey Dean Morgan. V současné chvíli ale není jasné, jak výraznou roli bude mít v aktuální šesté řadě. Mluví se o tom, že v té se jen představí a pak začne pořádně řádit v sedmé.

Pokud jde o šestou sezónu, tak byla nedávno dotočena a na party oslavující poslední klapku dorazil i Jeffrey. Ale to není zase tak zajímavá informace, mnohem zajímavější je, že v šesté sérii bude mít scénu, kde někomu rozmašíruje hlavu nechvalně proslulou basebalovou pálkou Lucille.

To bylo patrné z nepříliš kvalitního videa z natáčení, které se objevilo online (ale stanice AMC ho rychle zablokovala). Z něj ale nebylo zřejmé, kdo je obětí drsného Negana. Vidět bylo jen to, že někomu zasadil finální ránu a velmi dobře se u toho bavil.

Jedním z těch, které Negan v komiksu zlikvidoval, byl i Glenn (Steven Yeun). A pořád tu existuje možnost, že by k tomu mohlo dojít i v seriálu. Jistě netřeba připomínat, že není vůbec jasné, zda je Glenn mrtvý a jeho představitel byl k vidění i na natáčení dalších epizod.

A upřímně, pokud by tvůrci nechali Glenna přežít útok zombíků, aby ho následně nechali zemřít takhle brutálním způsobem, tak by to byl hodně odvážný krok, který by ukázal, že mají "koule".

Už víme, že osud Glenna bude odhalen ještě před zimní přestávkou, takže se brzy dozvíme, jak to s ním vlastně bude.

Koho myslíte, že Negan zabil?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat