Zákon gangu: Co prozradil tvůrce o spin-offu k Sons of Anarchy?

Máme se na co těšit?

Kurt Sutter nedávno oznámil nemilou zprávu, jeho drsný historický seriál Bastard Executioner (recenze) druhou řadu nedostane, ale útěchou mu může být, že jeho další projekt, spin-off k seriálu Zákon gangu, který se zaměří na Mayans Motorcycle Club, je k realizaci blíž, než se původně zdálo: 

"Stanice se nemůže dočkat projektu o Mayans, ale já mu šéfovat nebudu. Pro mě je to o tom, abych našel správného scenáristů a další věc, kterou udělám je, že se posadím a udělám pohovory, abych našel správného latinskoamerického scenáristu, někoho, kdo rozumí tomuto světu a kultuře. Nechci vybrat jen tak nějakého bílého chlápka."

Sutter naznačil, že stanice FX by chtěla, aby seriál vznikl, co nejdříve. Ale Kurt chce očividně nejprve najít někoho, komu se podaří autenticky ztvárnit dané prostředí. Pečlivě tak vybírá scenáristu, který by odpovídal jeho představám.

O seriálu samotném toho zatím moc známého není. Ví se jen, že bude zasazen daleko od severní Kalifornie, aby se příliš neprolínal se Sons of Anarchy, ale současně nebyla vyloučena možnost, že uvidíme některé staré známé. 

Jak se na seriál těšíte? 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat