Dead of Camp: Tvůrci Ztracených chystají hororový seriál

O čem bude?

Edward Kitsis a Adam Horowitz (duchovní otcové série Ztraceni) aktuálně makají na pohádkovém Once Upon a Time, ale je otázkou, jak dlouho ještě seriál poběží, sledovanost není zdaleka tak oslňující jako na začátku. Ale pánové nelení a připravují další projekt. S tím jim bude pomáhat scenárista Once Upon a Time Ian Goldberg.

Jejich novinka bude z trošku jiného soudku, než Once Upon a Time. Konkrétně z hororového. Projekt opět vzniká pro stanici ABC a jeho oficiální zápletka zní:

"Osmdesátá léta minulého století, škola skončila, je léto a sluncem zalité období je prvním náznakem toho, co se blíží pro vedoucí v kempu Clearwater, zdánlivě idylickém letním kempu na středozápadě, kde je čekají první lásky, první polibky - a první vraždy. Probouzí se temná a starověká historie Clearwateru a to, co mělo být létem plným zábavy, se brzy změní v nezapomenutelný děs a zlo na každém kroku. Z části příběh o dospívání, z části nadpřirozený hororový příběh, ´Dead of Summer´ je odvážnou novou sérii, která kombinuje žánry a prozkoumává světlou i temnou stránku léta jako nikdo jiný."

Upřímně, pokud bych soudil podle zápletky, zase tak originálně to nezní. Je otázkou, jaký styl tvůrci zvolí, jestli čistokrevně hororový nebo přidají nadhled. Ale ani to nemusí na diváky fungovat, jak ukazují Scream Queens (recenze) na konkurenční stanici FOX.

Tak uvidíme, jestli mají pánové nějaké eso v rukávu, kterým překvapí. Ale stanice ABC seriálu věří, objednala rovnou celou řadu. To, kdy ji uvidíme, zatím jasné není.

Zaujal vás námět?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat