Hurá, Iron Fist se nakonec dočká vlastního seriálu. Nebo možná filmu


Už se na něm dokonce pracuje.

Před nějakou dobou se začalo mluvit o tom, že Marvel a Netflix změnily plány a seriál Iron Fist nevznikne, protože prý tvůrci nemohou přijít na to, jak zpracovat určité mystické elementy, které jsou s Iron Fistem neodmyslitelně spojeny.

Z původní pětice projektů Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist a Defenders, tak měla být trošku pozměněná partička, kdy by Iron Fista nahradil Punisher.

Aktuálně ale jeden z šéfů Marvelu Joe Quesada oznámil v rozhovoru pro IGN toto:

"Intenzivně se do toho zapojuji. Nejsem na place každý den, ale zapojuji se. Na Iron Fistovi se pracuje. To je vše, co můžu říct." 

Ovšem, to pořád neznamená, že platí předchozí plán na sólové série Daredevila, Jessicy, Lukea a Iron Fista s tím, že se pak všichni sejdou v Defenders. Stále je tu možnost, že Iron Fistovo místo dostane Punisher, který se poprvé představí ve druhé řadě Daredevila.

Mluví se totiž o tom, že se Netflix a Marvel domluvily na jiné variantě a místo seriálu dostane Iron Fist vlastní film (který bude distribuován skrze streamovací služby Netflixu). A vyjádření Joea to nevyvrací. Jasné je jen to, že se Iron Fist v nějaké podobě objeví.

Pokud jde o mě, preferoval bych seriál, tam je více prostoru pro odvyprávění příběhu. Celovečerní film je ale rozhodně lepší než nic. Speciálně s ohledem na to, že to ještě nedávno vypadalo, že ho v hrané podobě jen tak neuvidíme.

Co byste preferovali, film nebo seriál?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat