Živí mrtví: Hutný rozhovor s představitelem Daryla Dixona


Co čeká na Daryla Dixona a co prozradil o natáčení? Co říká o novém kolegovi, ale i o těch stávajících? The Hollywood Reporter zpovídal Normana Reeduse. POZOR, SPOILERY!

Zdroje tvrdí, že Negan, kterého bude hrát J. D. Morgan, se má objevit až na konci celé sezóny. Je možné, že skupina, se kterou se Daryl setkal - s Dwightem, dívkami a těmi, kdo je hledal, jsou Saviors (Zachránci) ?

Norman: ,,Já vám nevím, možná. Scott Gimple se neuvěřitelně zaobírá zápletkami a scénářem. Můžete si rozhodně vsadit na to, že každá, KAŽDÁ maličkost má svůj význam a v budoucnosti bude hrát velkou roli."

Na rozdíl od Ricka je Negan v podstatě psychopat s vlastními zákony, které se plodí v jeho zvrácené mysli - pálení lidí žehličkou, vlastnictví několika žen, zabíjení lidí pálkou, které dal jméno Lucille... Celá jeho skupina se chová neurvale a dost drsně, troufneme si tvrdit, že jsou ve skrze špatní lidé. Co na to říkáš ty?

Norman: ,,V tomhle světě, kde se skupina nachází, je většina lidí ta špatná. Hlavně v situaci, ve které se nacházíme. Slyšíš zvuky, jdeš se kouknout a vidíš dvě holky ve křoví. ´To, co jsme si vzali, jsme získaly my.´ Takže je tu další příběh a dějová linie, protože ne každá skupina žije tak, jako my v Alexandrii. To je evidentní i z toho, co říkala skupina, která je hledala, že budou muset nějak zaplatit za věci, co vzaly a za benzín, který je stála cesta. A určitě jsou nuceni dělat něco, co nechtějí, takže si to srovnejte."

Zatímco o příchodu Negana jsi neřekl ani slovo, tak co bys řekl na nového kolegu Jeffreyho Deana Morgana?

Norman: ,,Jeffreyho znám už dost dlouho, asi patnáct let. Je to ten typ chlapa, co si jede tu svou a všichni ho za to milujou. Má svůj vlastní styl a ten mu nikdo nesebere. Je to dobrý herec a skvělý chlápek. Je s ním sranda a pracuje se s ním naprosto fantasticky. Což je nesmírně důležité, jelikož TWD nejsou jen nějaký seriál, kde se s kolegy vidíš jen na scéně a tím to hasne. Takhle to u nás nefunguje, jsme tým a přátelé a moc záleží na tom, jestli nový člen zapadne a o Jeffreym musím říct, že zapadnul naprosto bez nejmenších pochyb."

Podobné články: Živí mrtví: Ohrožuje obsazení J. D. Morgana popularitu Normana Reeduse ?

Na konci poslední epizody (recenze zde) se ozývá z vysílačky "Pomoc" - je to Glenn?

Norman: ,,Glenn to není, ale je to někdo z Alexandrie."

Celá šestá řada je o proměnách. Daryl se rozhodně věřit těmto dvěma a chce je vzít sebou do Alexandrie, ale oni ho potom ošálí a seberou mu mašinu. Jak to ovlivní jeho přístup k rekrutování dalších lidí?

Norman: ,,Bude míň optimistický. Tohle bylo poprvé, co to dělal úplně sám — a on těmhle dvěma věřil. Daryl vidí, že jsou zničení. Ví, že nejsou zlí, že byli zahnáni do kouta a v tom světě se musíš neustále rozhlížet a ohlížet. Udělal svou první rekrutaci a oni ho podělali. Má to, co do činění s tím, jaký je člověk, pustí si je k tělu. Celou dobu natáčení jsem si říkal, že Daryl všechny - i Ricka - zklamal a bral to velmi osobně. Uvidíte, že ho to bude víc než sejřit."

Daryl přišel o svoje značky - o motorku a kuši. Sice se mu Dwight s Sherry omluvili slovy "Mrzí nás to." načež Daryl odpověděl:,,Teprve vás to bude mrzet." Dostane je zpět?

Norman: ,,Ta odpověď - Teprve vás to bude mrzet - má dva významy. Zaprvé jde o Darylův způsob, jak říct, že to podělali a už to nepůjde napravit. A další je, že pokud kradou motorky a kuše, budou muset utíkat už pořád, protože jinak si je podá a vymlátí z nich duši. Kruci, nikdo přece nesebere Darylovi Dixonovi jeho motorku a kuši!!! No tááák!"

Je tím někým Carol ???
Abraham a Sasha mají mezi sebou chemii, Rick a Jessie se líbali, Maggie je těhotná.... Bude i Daryl mít možnost poznat svou osudovou lásku?

Norman: ,,Nemyslím si, že je to jeho hlavní starost. Ale myslím si, že možná už někoho našel, jen si to stále ještě neuvědomuje. My samotní nikdy nevíme, co bude během natáčení. Ale určitě tu ta možnost je, protože Daryl prodělal velkou změnu. Určitě je to možné s ohledem na to, kým byl a kým se stal. Je z něj člověk, který by se tomuhle nebránil."


Z Daryla se stala dost silná postava v hierarchii Alexandrie. Myslíš, že bude chtít dál hledat nové lidi nebo bránit zdi?

Norman: ,,On není ten typ člověka, co by seděl mezi zdmi a čekal, co se semele. Momentálně se pere s myšlenkou, že by toho nechal, ta současná situace ho strašně užírá. Je si vědom, že byl blbej nápad pozvat ty dva, ale zároveň se dostává do pozice, že chápe, že tohle záleží na tom, koho potkáš. "

Vy tři - Daryl, Sasha a Abraham, se vracíte do Alexandrie. Jak bude vypadat znovushledání, když se tam odporoučela celá půlka toho obrovského stáda?

Norman: ,,Bude to vypadat jako konec všeho - ostatně jako vždy. Ale jediné, na čem záleží, je zjistit jestli ti, které milují, jsou v pořádku a naživu."

Skupina, kterou vede Wade, Wolves nebo zombie? Kdo je větší hrozbou?

Norman: ,,Všechno a všichni - a to všechno najednou. Děje se to současně."

Šestá série je plná zvratů a skupina je roztroušená po celém okolí a na každém kroku je hrozba. Co z toho můžeme soudit?
Steve Yeun (představitel Glenna) a Norman Reedus

Norman: ,,A to jste ještě nic neviděli. Teprve teď to bude jízda."

Dozvíme se konečně, jak se to má s Glennem nebo budeme nadále tápat?  Několik fanoušků se snaží
prokázat, že Glenn (Steve Yeun) mohl pod popelnicí přežít.

Norman: ,,V epizodě jsem viděl, co jsem viděl. Jsem velký fanoušek Glenn a jeho postava byla pro mou postavu nesmírně cenná. Tak jako všichni jsem byl naštvaný na všechny i na AMC. Glenn je milovaný charakter a tohle si nezasloužil."

Podobné články: Ozývá se z vysílačky Glenn? 

Co nám řekneš k finále v mezisezóně? Máme se na co těšit? A co finále celé řady?

Norman: ,, Hodně se toho stane, všechno to spadne. Momentálně jsme dotočili finále šesté série a je to něco neuvěřitelného. Odešel jsem z natáčení v 7 večer a celou cestu domů jsem telefonoval s Andym (Andrew Lincoln představitel Ricka) a jsme neskutečně nadšení z toho, co právě děláme. Odsud právě to všechno, co děláme, nabírá otáčky. Bude to naprosto raketová rychlost.  Ze začátku to byl pořad o zombícíh, ale dneska tu máme zombíky, ale o nich a konci světa to není. Je tu toho tolik, co je třeba udělat a co se musí dotáhnout. Prostě bomba!"

  Zdroj: Thehollywoodreporter.com

Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat