Živí mrtví: Ozývá se z vysílačky Glenn?

Odpověděl představitel Daryla Norman Reedus. POZOR, SPOILERY!!!

Máme za sebou další epizodu The Walking Dead a jak je v posledních týdnech zvykem, po jejím konci se začalo řešit, zda se objevily nějaké náznaky toho, že je Glenn (Steven Yeun) naživu. Tvůrci si s námi pohrávají, takže není nic zvláštního na tom, že se diváci zběsile pouštějí do spekulací. Tentokrát hlavně díky tomu, že Daryl Dixon obdržel skrze vysílačku volání o pomoc. 

Mnozí věří, že šlo o Glennův hlas. Ovšem, naděje rozmetal představitel Daryla Norman Reedus:

"Ten hlas není Glennův. Je to pravděpodobně někdo z Alexandrie s ohledem na to, že víme, co vše se tam děje." 

A jak vlastně reagoval Norman na to, co se stalo s Glennem? 

"Je to opravdu milovaná postava a můj dobrý kamarád. Víte, v dané epizodě jsem viděl, co jsem viděl. A já jsem byl v tomhle díle. A byl jsem na jeho konci naštvaný. Byl jsem v šoku a byl jsem tam! Takže jsem to také cítil. Vidíte, co vidíte a to je právě ono. Pokud vás to bolí, pak vás to bolí. A pokud je to šokující, je to šokující. Bylo v plánu, abyste cítili bolest. To byl záměr. Slyšel jsem, že se lidé fotí pod popelnicí a dávají to na internet s popisem, ´Vidíte, můžu se z toho dostat!´ Když epizoda skončila, procházel jsem se po pokoji a nadával na podlaze. Byl jsem v šoku. Jak jsem řekl, byl jsem v daném dílu a pocítil jsem to a tak to teď prostě děláme. Je to šokující, je to plné strachu, je to plné pochyb a nebudete chtít věřit tomu, co vidíte. Myslím, že to znamená, že odvádíme dobrou práci."

Pořád je tu možnost, že to Glenn byl a Norman si z nás utahuje. A dozvíme se to brzy, tvůrci slíbili, že se pravdu o Glennovi dozvíme do konce tohoto roku. 

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat