Co říkají hvězdy seriálů Arrow a Flash o chystaném crossoveru?

Bude to šílené, bude to zábavné, bude to skvělé.

Prvního prosince se dočkáme startu dalšího crossoveru seriálů Flash a Arrow a podle tvůrců půjde o velkou událost, která nás určitě nezklame. Podobné názoru jsou i herci z obou sérii. To není žádným šokem, určitě také znají pořekadlo "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Nezbývá než doufat, že nechválí chystanou dvojepizodu jen proto, že dostávají šeky se slušným počtem nul, ale i z důvodu, že je opravdu povedená.

PODOBNÉ ČLÁNKY: OFICIÁLNÍ POPIS CROSSOVERU SERIÁLU ARROW A FLASH

Představitel Green Arrowa Stephen Amell prozradil toto:

"Tyto dvě crossoverové epizody dohromady budou pravděpodobně, alespoň podle mě, vrcholným úspěchem obou seriálů."

Grant Gustin (Flash) je podobného názoru:

"Působí to ještě věší. Mám pocit, jako by se do toho tento rok zapojilo ještě více lidí z obou stran a samozřejmě přidáváme Legends of Tomorrow, takže je to ještě větší."

Danielle Panabaker (Caitlin Snow) přidává:

"Je to šílenější. Je to praštěnější, ale je to skvělé."

Tentokrát dojde ke změně. Zatímco minulý crossover byl vystavěný tak, že jste si každý díl mohli užít samostatně, v tomto případě jde o dvě části jednoho celku:

"Pokud byste je vysílali v jeden den za sebou, šlo by o jednu dvouhodinovou epizodu. Máme společného nepřítele, což v minulém roce nebylo. A obecně řečeno, udělali jsme skvělou práci v propojení ne dvou, ale hned tří seriálů, " popisuje Amell.

Carlos Valdes (Cisco) se těší hlavně na to, že se spolu potkají postavy, které by se jinak společně v jedné scéně neobjevily:

"Jednou z mých nejoblíbenějších věcí na crossoveru je to, že uvidíte lidi, kteří by spolu jinak nemluvili. To svým způsobem vytváří mystično, je to zajímavá podívaná. Takže fanoušci mohou určitě očekávat zrození spousty nových vztahů."

A kolika maskovaných lidí se vlastně dočkáme?

"Natočili jsme scénu... ve které bylo nějakých devět superhrdinů. Devět lidí se schopnostmi nebo superobleky. Byla úžasná věc sledovat tuhle scénu a spatřit svět, který byl vybudován v průběhu více než tří let," prozradil Stephen Amell.

A co čeká v crossoveru na Jay Garricka? To vysvětluje jeho představitel Teddy Sears:

"Nečeká ho interakce s některou z crossoverových postav, ale má vlastní příběh."

Herce ale trochu mrzí, že se zřejmě nesetká s Brandonem Routhem (Ray Palmer).

"Mou první prací byla mýdlová opera One Life to Live s Brandonem Routhem. Byli jsme oba najati ve stejnou dobu a vyhozeni ve stejnou dobu, pravděpodobně proto, že jsme byli stejně děsní a nevěděli jsme, co děláme. Takže jsem doufal, že spolu něco natočíme, protože jsem ho neviděl velmi dlouhou dobu a byla by to opravdu zábava."

Jak se na crossoverovou epizodu těšíte?

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat